Ковельчан запрошують до створення фотозон на День Незалежності України

11 Серпня 2017, 09:19
4141

Під час міських заходів з нагоди Дня Незалежності України зазвичай ковельчани роблять фото на згадку про неповторні і особливі моменти. Аби світлини вийшли оригінальними, унікальними, оргкомітет з підготовки програми відзначення свята вирішив провести у парку культури імені Тараса Шевченка акцію з влаштування фотозон у національному стилі.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

До участі запрошуються представники підприємств, установ, громадських та релігійних організацій, підприємців, креативних ковельчан. Головне в цій хорошій справі – активність, бажання творити й експериментувати, ініціативність, патріотичні налажтування Адже кожному з нас таке рідне, святе і дороге синьо-жовте полотнище, вишита сорочка і рушник, природні дари і багатства рідної землі. І завдання для учасників акції – вдало і з любов’ю використати все українське, влаштувати самобутній, гармонійний, цікавий і привабливий куточок, аби до створеної фотозони поспішали міські жителі і гості.

До кого завітає найбільше людей, будуть нагороджені спеціальними відзнаками. Заявки на участь необхідно подавати у відділ культури за номерами телефонів: 71110, моб. 0667239737. 
 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром