У Тойкуті презентували віршовану збірку «Мотиви Поліського краю»

08 Травня 2021, 18:00
У Тойкуті презентували віршовану збірку «Мотиви Поліського краю» 2051
У Тойкуті презентували віршовану збірку «Мотиви Поліського краю»

У Будинку культури села Тойкут відбулася презентація віршованої збірки«Мотиви Поліського краю», жителя села Воля Володимира Зінчука (псевдонім Влад Жайвір).

Про це інформують на сайті Ковельської районної ради.

До збірки увійшли творчі поетичні розвідки тих обставин, в яких Володимир Зінчук опинився після повернення на рідні терени. Це спроба з висоти життєвого досвіду осмислити суть подій, що відбуваються у цьому непростому світі, дошукатися зерна істини і мети людського буття.  Автор вищезазначеної збірки не цурається сатирично – гумористичних засобів у висвітленні теперішньої дійсності. Любов до природи, птаства тощо спонукає його реагувати ліричним словом  на оточуюче середовище.

Привітати земляка з нещодавнім  75 – річним ювілеєм, в подарунок до якого і була підготовлена ця збірка, завітали друзі, колеги, земляки.

Володимира Зінчука  вітали заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова ГО «Асоціація добродії в дії» Володимир Кравчук, громадські діячі Генадій Сарапін, Василь Марчук, Галина Місюра та директорка місцевого Будинку культури Валентина Ілюшик.

Письменник багато розповідав про своє дитинство та цікаві пригоди, роботу над книгами, а ще залюбки відповідав на запитання присутніх.

Гарним доповненням у розкритті сторінок книги були виступи сусідки  автора збірки Галини Місюри, яка присвятила земляку свою авторську поезію про його  життя та музичне привітання колеги та односельчанина Василя Марчука.

 













 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024