Norfin: наполеглива праця – головна запорука успiху

11 Травня 2021, 12:57
Norfin 1683
Norfin

Ринок товарів для активного відпочинку, рибальства та полювання розвивається стрімкими темпами. В цьому секторі існує надзвичайна конкуренція, однак прибалтійська компанія Norfin впевнено займає лідируючі позиції у цьому сегменті. Компанія була заснована у 1995 році і всі її теперішні досягнення є результатом кропіткої та якісної роботи на всіх рівнях.

На початковому етапі це було невеличке підприємство в Латвії, яке поступово набирало оберти, охоплюючи своєї продукцією прибалтійські, скандинавські країни, країни СНД, Азії та інші напрямки. Але справжній прорив відбувався у 2016 році під час престижної виставки ICAST. Саме на цій виставці був підкорений американський ринок, що є визначною подією для будь-якого виробника. Більш детальну інформацію про цю та інші події можна дізнатися на офіційному сайті компанії norfin.com.ua.

Одяг, який виробляться під маркою Норфін користується великою популярністю не тільки у пересічних громадян, але й у зірок кіно, естради, спорту тощо. В першу чергу це обумовлено якістю продукції, широким асортиментом та демократичними цінами.

 

В чому секрет успіху компанії

 

За великим рахунком, ніякого секрету немає. Успіх залежить від людей, які живуть своєю справою та вміло її виконують. В компанії уважно стежать за новітніми технологіями, а також займаються власними унікальними розробкам, які не мають аналогів у світі. Зокрема мова йде про застосування таких матеріалів:

  • Thermo Guard. Це новітній утеплювач, основу якого складають волокна поліестера. Завдяки своїм властивостям він здатен витримувати найсуворіші морози.

  • Для захисту від вітру, снігу дощу та інших видів опадів створений інноваційний матеріал Windproof, який має унікальні «дихаючі» можливості.

  • Norfleece Thermo+ - здатен підтримувати оптимальну температуру тіла. Окрім цього його перевагою є легка вага і можливість відводити надлишки вологи.

  • Додаткову вентиляцію в області пахв та спини забезпечує такий компонент, як Norfin Vent.

 

Головні переваги продукції компанії Norfin

 

Серед основних переваг продукції прибалтійського бренду слід виділити наступні:

  • Висока якість, яка повністю відповідає міжнародним стандартам.

  • Велике розмаїття кольорів та стилістичних підходів.

  • Практичність. Товари, які випускаються під брендом Норфін можна використовувати не тільки під час активного відпочинку, полювання чи рибальства, але й у повсякденному житті.

  • Одяг, взуття та різноманітні аксесуари здатні витримувати різні примхи погоди, забезпечуючи людині максимальний комфорт.

  • Функціональність. Кожна модель одягу має достатню кількість карманів, карабінів, манжетів, поясів та багато чого іншого, що може стати в нагоді в тих чи інших ситуаціях.

  • Безпекова складова. Усі матеріалі, які використовуються при виробництві, є цілковито безпечними, не викликають жодних алергічних реакцій та повністю відповідають високим європейським стандартам.

  • Постійний розвиток. З часу свого заснування, компанія Norfin знаходиться у постійному пошуку нових матеріалів, впроваджує власні технології, пропонує покупцям нестандартні ідеї тощо.

 

Особливості модельного ряду

 

Асортимент продукції прибалтійського виробника здатен задовольнити вимоги широкого загала покупців, до того ж він постійно розширюється, покупцям пропонують різні новинки. Кожен рік з’являються нові колекції одягу, які включають в себе:

  • Літні футболки, сорочки, різноманітні капелюхи, накидки, які відмінно захищають від комарів.

  • Демісезонні колекції, до складу яких входять різні костюми, дощовики, плащі, штани, жилети тощо.

  • Зимовий напрямок. Включає в себе шкарпетки, головні убори, куртки, теплі зимові костюми, термобілизну та інші речі.

  • Аксесуари та меблі. Виробник пропонує покупцям окуляри, рюкзаки, сумки, палатки, стільці, столи, спальні мішки та багатої іншої корисної продукції.

  • Взуття. При виробництві взуття основний акцент робиться на гумовій підошві з глибоким і високим протектором. Таке рішення забезпечує зручність та безпечність ходи навіть на слизькій поверхні. Окрім цього, багатошарова передня частина сприяє збереженню ніг в теплі, навіть при температурі -30 градусів. До того ж використання високоякісних матеріалів дозволяє відводити зайву вологу, завдяки чому ноги «дихають».

 

Де придбати фірмову продукцію

 

Широкий асортимент товарів компанії Норфін представлений на офіційному сайті norfin.com.ua. Професійні співробітники залюбки проконсультують клієнтів по різним питанням, допоможуть обрати модель та розмір. В разі необхідності є можливість повернути або обміняти товар. Вся продукція має чітке та зрозуміле групування, завдяки чому проблеми з пошуком зводяться нанівець.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024