Мер Ковеля перервав апаратну нараду, щоб представити нового начальника

14 Серпня 2017, 13:21
7185

Сьогоднішню апаратну нараду під головуванням секретаря Ковельської міської ради Віри Федосюк несподівано перервав мер Олег Кіндер, який «пожертвував» своєю відпусткою, аби представити нового керівника міського відділу РАЦСу.

Олег Олексійович (на фото спецкора волинської газети «Вільна думка» Миколи Силюка) вибачився перед Вірою Іванівною та попросив надати потім слово, але остання сказала, щоб він сам надав слово і представив.

«Я вибачаюсь, що перервав апаратну нараду. Надам слово керівнику юстиції у Ковелі і Ковельському районі. Він представить нового керівника нашого РАЦСу», – мовив Олег Кіндер.

Але виявилося, що це зовсім і не керівник міськрайонної юстиції, а перший заступник начальника головного територіального управління юстиції у Волинській області Сергій Філюк, який є сином голови апеляційного суду Волинської області Петра Філюка і минулого року ще працював державним виконавцем.

Як повідомив Сергій Петрович, наказом по головному територіальному управлінню від 10 серпня 2017 року Михалевич Світлану Василівну було переведено на посаду начальника Ковельського міського відділу реєстрації актів цивільного стану по місту Ковелю реєстраційної служби Ковельського міськрайонного управління юстиції.

«Вона є досвідченим і кваліфікованим працівником, працює у системі РАЦСу вже більше 10 років, понад рік виконувала обов’язки начальника Ковельського районного відділу РАЦС. Також хочу відмітити, що у 2017 році була перевірка відділів міністерством, то робота ковельського районного відділу була визнана по всій Волинській області як зразкова», – зауважив Сергій Філюк.

«Мені дуже приємно з вами усіма зустрітися. Я надіюсь, що ми з вами знайдемо співпрацю, бо є нюанси по міському РАЦСу. Я надіюсь, що ви нам допоможете у цьому всьому, щоб наше місто було якнайкраще, бо люди приїздять і дуже здивовані, яке в нас приміщення міського РАЦСу і чому не проводяться обряди. Дуже просять. З-за кордону приїздять так само дуже здивовані. Тому я надіюсь, що ми з вами знайдемо співпрацю», – заявила Світлана Михалевич.

 





 

Коментарі
14 Серпня 2017, 16:33
Зараз Кіндер спокутує свої гріхи. Тож це кіндеровські бютівці завалили голосування земельного питання приміщення РАГСУ коли мер Кошарук просив їх проголосувати щоби виграти суд з районом.
14 Серпня 2017, 18:21
нге чіпай своїми смердячими лапами кіндера. ти є бидло
14 Серпня 2017, 23:37
Шановні, у мене немає сина Сергія. Це однофамілець. Не позортеся, перевіряйте інформацію. Моіх синів звати Петро та Андрій. Загляньте в мою особову справу чи декларацію. Працюйте. Надавайте достовірні дані. Не личить такому виданню так недопрацьовувати. Пошкодуйте батька Філюка Сергія.
15 Серпня 2017, 00:24
шановний ! силюк краще знає, які у вас сини !
15 Серпня 2017, 01:14
Не личить ковельчанам з'ясовувати за синів голови обласного апеляційного суду, бо журналісти з Луцька про це краще знають. Є посилання на ділове інтернет-видання "Конкурент", телекомпанію "Аверс", те саме повідомляло інформаційне агентство "Волинські Новини".
15 Серпня 2017, 02:14
Щурака вибачається, сиди сука бютовська дома і не вилазь ,як піаритись то ти бидло не в відпусці,алкашів керівників не бачиш сліпе чмо,порядного керівника і без тебе люди знають.
16 Серпня 2017, 11:59
Хто цього бовдура з "Божевільної думки" на наради пускає?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром