Для юної ковельчанки, позбавленої батьківського піклування, придбають житло

14 Серпня 2017, 16:16
1555

Нещодавно під головуванням першого заступника міського голови Михайла Гетьмана за участю представників структурних підрозділів виконавчого комітету, депутатів міської ради відбулось засідання громадської комісії з житлових питань. 

Йшлося про забезпечення помешканням дітей-сиріт та осіб, позбавлених батьківського піклування. На сьогодні на цій черзі перебуває двоє ковельчан, – повідомляється на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко повідомила, що є можливість частково вирішити питання завдяки співфінансуванню з обласного та місцевого бюджетів. Загалом цьогоріч виділено 500 тисяч гривень, з них - 250 тисяч гривень – з міської казни.

Розглянувши різні варіанти помешкань, було вирішено придбати житло в одному з будинків на вулиці Мечнікова. Воно повністю відповідає санітарним та технічним вимогам. 

Незабаром юна ковельчанка отримає однокімнатну квартиру загальною площею майже 37 квадратних метрів. 

Варто зазначити, що на ремонтні роботи у помешканнях, власниками яких є діти цієї категорії, у цьому році буде спрямовано 100 тисяч гривень з міського та стільки ж з обласного бюджетів.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром