Ковельчани успішно виступили на відбірковому чемпіонаті України з вільної боротьби

14 Травня 2021, 14:00
Ковельчани успішно виступили на відбірковому чемпіонаті України з вільної боротьби 2020
Ковельчани успішно виступили на відбірковому чемпіонаті України з вільної боротьби

Вихованці ДЮСШ №1 міста Ковеля успішно виступили на відбірковому чемпіонаті України з вільної боротьби.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

6-8 травня в Хмельницькому відбувся відбірковий чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів 2004-2005 років народження на першість Європи та світу. У складі збірної Волинської області виступали четверо вихованців Ковельської ДЮСШ №1.

У категорії 43 кг Діана Рисьова, перемігши в чотирьох сутичках, вийшла у фінал, де поступилась минулорічній чемпіонці Європи серед дівчат, спортсменці з Житомира, і стала срібною призеркою.

Вдало виступив Олександр Кадіра (категорія 71 кг), який у перший день змагань здолав суперників у п’яти зустрічах. За вихід у фінал сильнішим виявився чемпіон Київщини. Проте у боротьбі за бронзову нагороду з рахунком 11:10 «вирвав» перемогу.

У категорії 61 кг Ірина Борисюк у досить драматичному поєдинку з представницею Херсонщини виборола «бронзу». Впевнено йшла до такої ж нагороди й Іванна Буяджи. Проте цього разу фортуна посміхнулась борчині з Полтавщини.

 


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024