Борчиня з Ковеля Юлія Ткач стала кандидаткою наук

14 Травня 2021, 15:09
Борчиня з Ковеля Юлія Ткач стала кандидаткою наук 2405
Борчиня з Ковеля Юлія Ткач стала кандидаткою наук

Ковельчанка Юлія Ткач стала кандидаткою наук з фізичного виховання та спорту.

Про це інформує Відділення НОК України у Львівській області у Facebook.

13 травня видатна борчиня, чемпіонка світу (2014), Європи (2011, 2012, 2020) та Європейських ігор (2019), учасниця трьох Олімпійських ігор, заслужена майстриня спорту України Юлія Ткач успішно захистила кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з фізичного виховання та спорту. Захист відбувся на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 35.829.01 Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Спортсменка у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського захищала тему дисертації «Ефективність застосування варіативного модуля спортивної боротьби у фізичному вихованні учнів старшого шкільного віку».

«На високому науковому рівні відбувся захист кандидатської дисертації Заслуженого майстра спорту України з вільної боротьби Ткач Юлії Анатоліївни. Мав честь бути присутнім на захисті в якості офіційного опонента. Щиро вітаю новоспечену кандидатку наук Юлію Ткач і її групу підтримки на чолі з науковим керівником Андрієм Окопним та бажаю подальших успіхів у реалізації життєвих планів і популяризації спортивної боротьби!», – написав у соцмережі кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Віктор Шандригось.

 



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
14 Травня 2021, 23:50
Все дурфак є, можна і в депутати
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром