Як в Люблинці відзначили перший День громади

15 Серпня 2017, 15:17
6998

День громади – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє селище, село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. 13 серпня у смт. Люблинець відзначили перший День громади.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської районної ради.

Щоб привітати жителів Люблинецької громади на свято завітали голова районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, депутат Волинської обласної ради Галина Йовик, депутати районної ради Андрій Мигуля, Георгій Корнієвський, В'ячеслав Шворак, представники офіційних делегацій іноземних держав.

О 14 годині на стадіоні селища Люблинець, заздалегідь зібралося багато людей, які з нетерпінням чекали на початок свята та роздивлялися виставки виробів майстрів народної творчості, на яких були представлені чудові вироби та експозиції.

Урочистості розпочалися з благословення настоятеля Свято-Пантелеймонівського храму УПЦ КП Матвія Олійника.

У своєму виступі Люблинецький селищний голова Наталія Сіховська розповіла про те, чим живуть краяни та які виклики стоять перед громадою сьогодні. Наталія Миколаївна також подякувала всім тим, хто небайдужий до проблем громади та бере активну участь у їх вирішенні, і тим, хто долучився до підготовки і проведення Дня громади. Після вітального слова очільниця громади вручила грамоти в різних номінаціях: «Кращий громадський діяч», «Кращий двір», «Кращий платник податків», «Інтелектуальна надія громади»,  «Спортивна надія громади», «Творча надія громади».  У номінації «Кращий меценат» почесну грамоту отримав депутат районної ради, приватний підприємець В'ячеслав Шворак.

З теплими словами привітань до жителів громади звернувся голова районної ради Андрій Броїло. В своїй промові він відмітив велику значимість святкування Дня громади. Це свято об’єднує всіх жителів селища та навколишніх сіл  об’єднаної територіальної  громади і є частинкою історії нашої України, яку творять працьовиті, віддані люди. Андрій Петрович запевнив громаду у подальшій підтримці та сприянні розвитку населених пунктів. Від імені районної ради, депутатського корпусу голова районної ради Андрій Броїло побажав громаді розквіту, жителям міцного здоров’я та добробуту. Та наголосив, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і свої можливості.

Продовжили вітання аматорські колективи об’єднаних сіл, окремі виконавці та гості свята.

Упродовж усього дня аж до темна святкове дійство зібрало багато людей, які вкотре довели, що громада дійсно одна дружна, надійна працьовита сім’я.

 














 

Коментарі
16 Серпня 2017, 01:28
яка вона скотина від свободи. вона з жорой бандитом від укропу в засос гей свобода схаменіться кого ви підтримали
16 Серпня 2017, 01:46
То свято громади? А я подумав - з'їзд Укропу.
16 Серпня 2017, 03:56
мельник - поліщук - сіховська прокладки використані банди укропа. ганьба вам сук...
16 Серпня 2017, 13:21
сіховська візьме в сіх хто бабло дає
17 Серпня 2017, 00:32
палиця всіх купив
17 Серпня 2017, 03:23
Свято дійсно відбулося на славу. Сама погода спонукала тому - не було тої гнітючої спеки. Навіть не хочеться вступати в словесну перепалку з "дописувачами" які ВИЩЕ написали свої коментарі-нісенітниці. Так - ми бачили логотипи партії "Укроп", "Свобода", чули зі сцени прізвища спонсорів. І що!? Біда? Катастрофа? Кінець світу? Ні - саме за кошти цих спонсорів і було проведено це грандіозне свято. А місцевій владі слід подякувати за їхній професіоналізм і організаторські здібності.
19 Серпня 2017, 19:18
https://m.youtube.com/watch?v=yO1GKle-gfw&feature=share
20 Серпня 2017, 20:18
ДУЖЕ КРУТО!!!!!! Респект і уважуха автору Аерозйомки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04 Вересня 2017, 21:45
Краще дороги полатали б,чи лавочки біля поліклініки зробили,ато люди на траві сидять чекають врача.Інфроструктура занепадає гірше в 100 раз чим було раніше.Для цієї сіховської----- падлини продажної,бидлюки нації,курви прокремлівських,сучки ковельської одна дорога----пожиттєва тюрма або ростріл,так як зараз війна в країні,а воно далі краде,ненажируця,дітей жалко-----ВСЕ дитинство мама проведе на зоні як і все те корупційне БИДЛО.<br/>Слава Україні!<br/>Слава героям України!<br/>Слава чесним культурним сміливим і рішучим!
04 Вересня 2017, 21:57
Гнати того кракаділа ту подстілку тягнибоковську аж до самих маневич разом із кумом козаком головою райдержадміністрації і тих шавок працівників селищної ради.Цілий день нихєра не роблять лише шарахаються з угла в угол як приморочені.Недовго вам осталось хєрньой займатись скоро прийдуть до вас гості чекайте.
04 Вересня 2017, 22:16
А самі головні сукі продажні---це депутати громади.Сіховська на договорняку із ними дєрєбанять бюджет.Земля кожен день гектарами роздається у приватну власність,незрозуміло кому,но не місцевим жителям це точно.А за мовчання на сесії,коли голосування,їм без очереді виділяє участки по одному в рік,от і вся любов.Так що депутатіки чекає вас конфіскат і піздюліна від місцевих патріотів полюбому.Недовго вам осталось дурака клеїти.Чуть-чуть вам треба мізгі вставити.Слава героям України!
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024