Ковель отримав на 8 мільйонів гривень більше доходів, ніж очікувалося

16 Травня 2021, 14:00
Засідання 1788
Засідання

Бюджет Ковельської територіальної громади за перший квартал перевиконано.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

13 травня на засіданні виконкому було розглянуто понад сорок різнопланових питань. Керівники окремих структурних підрозділів підготували інформації про виконану роботу.  Про підсумки виконання міського бюджету за перший квартал 2021 року звітувала начальниця фінансового управління Валентина Романчук.

Вона повідомила, що за цей час бюджет Ковельської територіальної громади за доходами загального та спеціального фондів (з урахуванням офіційних трансфертів) виконаний на 104,9 відсотка.

Загальний обсяг доходів склав майже 166,6 мільйона гривень. Понад план отримано майже 8 мільйонів гривень.

Доходи загального фонду (податки, збори та інші платежі) виконано на 107 відсотків, у сумі це — майже 118 мільйонів.

У порівнянні з минулорічним відповідним періодом, обсяг власних надходжень зріс на 14,6 мільйона гривень, або 14 відсотків. До спеціального фонду зараховано власних коштів в сумі більше 7 мільйонів гривень, 134 відсотки до призначення.

Погодили на виконкомі і зміни до головного фінансового документа територіальної громади. Зокрема, Валентина Олександрівна повідомила, що Ковель отримає з обласного бюджету на здійснення природоохоронних заходів 552 тисячі гривень. Ці кошти будуть використані на проведення капітального ремонту русла річки Турія в районі вулиці Сагайдачного – 300 тисяч гривень та виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво локальних очисних споруд для очищення поверхневого стоку – 252 тисячі гривень.

Також здійснено внутрішній перерозподіл коштів бюджету. Відповідно до Програми фінансової підтримки житлового фонду Ковельської територіальної громади на 2021-2024 роки пів мільйона гривень буде спрямовано на виконання капітального ремонту ліфтового обладнання та ліфтів.

Прийняли рішення з питань захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування і архітектури, соціального спрямування.

На цьому ж засіданні затвердили склад комітету доступності при виконавчому комітеті міської ради, топонімічної комісії.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром