Рятувальники провели навчання для люблинецьких школярів

16 Травня 2021, 18:00
Рятувальники провели навчання для люблинецьких школярів 1509
Рятувальники провели навчання для люблинецьких школярів

Cпівробітники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля в рамках Дня цивільного захисту провели навчальне заняття для учнів освітнього навчального закладу «Люблинецька ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Про це інформує Ковельське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області.

Навчання відбулося 14 травня.

Розпочалася зустріч із демонстрації новітньої спеціальної аварійно-рятувальної техніки та обладнання, що викликало у школярів неабияку зацікавленість та захоплення. Діти дізналися про принцип дії пожежно-рятувальної техніки, способи її застосування, ознайомилися зі спеціальним обладнанням, що використовують вогнеборці під час ліквідації пожеж чи інших надзвичайних подій.

Користуючись нагодою, рятувальники розповіли учням, як не втрапити у небезпечну ситуацію та як діяти у разі пожежі. Також діти дізналися про те, що робити, коли натрапив на вибухонебезпечний чи підозрілий предмет.

Фахівці ДСНС та педагоги кажуть, що подібні заходи для молоді є надзвичайно корисними, адже навчають бережно ставити до власного здоров’я та життя.

 






 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39