У Ковелі ОСББ обговорили співфінансування ремонту ліфтів і надання комунальних послуг

16 Травня 2021, 14:01
У Ковелі ОСББ обговорили співфінансування ремонту ліфтів і надання комунальних послуг 1382
У Ковелі ОСББ обговорили співфінансування ремонту ліфтів і надання комунальних послуг

Голови ОСББ та ЖБК Ковельської громади зустрілися з першим заступником міського голови Тарасом Яковлевим.

Про це інформує керівник Ковельської Ради голів ОСББ Сергій Кошарук у Facebook.

Під час зустрічі присутні обговорили початок підписання договорів обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання (відповідний закон вже підписано президентом); ситуацію з ремонтом/модернізацією ліфтів співфінансування з бюджету громади 60% вартості робіт, 40% ОСББ; про реформу ЖКГ в громаді, ситуацію з об'єднанням «жеків» в одне КП РЖКП-1 та покращення якості надання послуг, зокрема вивозу сміття; окремі проблемні питання від присутніх голів ОСББ, зокрема стосунки з Ковельводоканалом та патрульною поліцією.

Також говорили про співпрацю з Ковельтепло. У Раді зазначають, що для обслуговування внутрішньобудинкових мереж теплопостачання потрібно шукати іншу окрему компанію чи ФОПів.

«Заодно обслуговувати й інші внутрішньобудинкові та квартирні мережі (електро, вода тощо)... можливі варіанти будемо обговорювати на Раді голів ОСББ і пропонувати загалу», – зазначив Сергій Кошарук у дописі.

 

У той же день 11 травня перед зустріччю з першим заступником Ковельського міського голови Ковельська рада голів ОСББ провела установчі збори громадської організації і тепер Рада вже матиме юридичний статус.

 




 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром