«Підкинуте» сміття: ковельчани нарікають на брак сміттєвих баків

16 Серпня 2017, 14:42
2855

Мешканці міста викладають у соцмережі світлини, на яких видно «підкинуте» сміття то біля гаражів, то обабіч не велелюдних місць.

Відтак, у групі Ковель Life Богдан Мініч, опублікувавши фото, написав: «Слухайте, а це ж дуже зручно, коли в купах сміття винуваті некультурні жителі міста. Якби тут був переповнений бак - можна було б нагинати комунальні служби за несвоєчасний вивіз, як в цивілізованих країнах.

А раз баків немає, то комунальники типу і невинуваті, хехе. Лишилось тільки визначитися, то зручно КОМУ, невже жителям?»



 

Коментарі
16 Серпня 2017, 19:21
владі вигідно щоби не було баків тоді не будуть звинувачувати комунальників а так люди винні хоча розібратись винна влада що не встановлює контейнера для сміття подивіться в інших містах не має такого по дорогах
16 Серпня 2017, 19:36
Цікаво, як давно так сталось що всіх почала непокоїти відсутність контейнерів для збору сміття? Їх же по Ковелю понад 20 років як уже немає. А сміття почало великими купами накопичуватись саме в останніх 2-3 роки. Тобто раніше якось ноги могли донести сміття до машини по графіку, а нині уже взападло? Простіше кинути і хай собі лежить. Комунальні служби приберуть а як не приберуть то й самі будуть винні. Але якщо поглянути на те що лишається на місці контейнера, який опускає сміттєва машина, то можна легко зрозуміти що буде на місцях встановлення стаціонарних контейнерів. Струмки смердючої субстанції тектимуть дворами. У великих містах, контейнери є улюбленим місцем тусовки бомжів і люди там від такого сусідства не в захваті. Здається проблема проста - відсутність покарання тим хто викидає сміття не в машину. Кілька гучних оприлюднень таких покидьків ледачих, кілька великих штрафів і проблема піде на спад. Але наші правоохоронці зайняті кришуванням підпільних казино. Їм ніколи.
16 Серпня 2017, 19:50
З приходом на посаду Товстигиної ПРО-ТЕ-ЖЕ (в миру Памідориха) на будинках закріплених за РЖКП2 втричі зменшилась кількість рейсів сміттєвозів. А плата за вивіз сміття залишилась та ж сама. Скажіть мені шановні, скільки вуліць можна прибрати одним трактором? А в РЖКП 2 їздить саме один рактор і з дворових територій сміття не вивозиться. Тепер далі, - підіграний Товстигою конкурс на управителя будинками привів до надання послуг КП "Верес". Мешканці будинків, які відчули на собі це "щастя" вам розкажуть, яка біда спіткала ковельчан. там взагалі сміття не вивозиться. Все що є виносять на дороги, підкидають на територію РЖКП1, 2. Де той вересовський сміттєвоз, що спати не давав? Не дарма його прозвали танком. Думали залівачити з фіктивними номерами, не вийшло. скажіть Дякую Балаку. Це він вас здав, шановні вересовці. РЖКП1 , який виграв тендер на прибирання міста, розширив площу прибирання, а працівників (тобто двірників) скоротив удвічі. Може бути якісне прибирання? Ні не може. Хоча треба віддати шану працівникам РЖКП1, які залишились працювати. тягнуть лямку за двох при тій самій зарплаті. Молодці, що не робить честі керівництву. А ви хочете, щоб в місті був порядок. Помножте цю халатність влади на байдужість мешканців, які нахабно валять сміття де попало - ось вам і екологічна катастрофа.
16 Серпня 2017, 20:37
та срав я на товстигу чи на помідориху я не знаю хто такі аде поясню вам ось так я ось плачу 200 гривень жекові там враховується вивіз сміття, хай сука додадуть ще 20 чорт з ним але щоб біля будинку стояв бак який вони будуть вчасно вивозити, а не я буду підсроюватись під їхній вивіз мусору. я коли хочу тоді і буду викидати.
16 Серпня 2017, 20:40
ти є придурок.
16 Серпня 2017, 21:07
я вважаю, що потрібно встановити штраф за підкинутий пакет у розмірі 15 000 грн і пів-року відробляти на прибиранні міста від таких "Розумайчиків" як той мешканець і проблема вирішиться сама собою. Чогось у поляків наші бояться і окурка викинути через вікно машини, а у себе серуть
16 Серпня 2017, 21:46
які баки? Про шо ви говорите? З нашим бидлом баки? І будете маби баки, в баках порожньо а на землі все засипане сміттям і гнилі патьоки по землі. До того ж ще величезні зграї мух. Краще купіть нові сміттєвози. З болем в серці дивишся, як клигає ще той совєцький газончик. Чи комусь захотілось відмити грошики на баках?
16 Серпня 2017, 21:57
хочете скажу, хто роздмухує ідею в баками? Це все робота Товстиги. Афера з Вересом потерпіла крах. Єдиний сміттєвоз став на вічну стоянку. Завдяки бакалу розкрилась афера з липовими номерами на сміттєвозі. тепер потрібно вложити величезні кошти в організацію вивезенні сміття. сама ідея з контейнерами хороша і не нова. Але зараз контейнери хочуть поставити за державний кошт, обладнати місця під контейнери а потім за мзду здати тому ж Вересу. Тоді можна буде обійтись двома -трьома сміттєвозами. на всьому готовенькому. А так хто ж буде вкладати гроші свої кревні в сумнівні проекти?
17 Серпня 2017, 01:33
Я зазвичай не вживаю таких слів у коментах, але ти баран недороблений, ліньки встати і викинути сміття у машину, то їж його і не мели дурні про баки. Ніяких баків, у свій час<br/>були вже, смерділо на весь квартал. Пан ковельчанин на 100% правий, не з нашою культурою і вихованням. А може дійсно грошиків комусь не вистачає?
17 Серпня 2017, 03:10
А як бути, коли я на роботі до 18.00, чоловік до 19.00, а мусорна машина приїздить в 17.00???
17 Серпня 2017, 09:57
розраховуйся з роботи. рева сказав ясно- менше жеріть, більше будете грошей мати. менше будете жерти-менше буде сміття.
17 Серпня 2017, 13:49
шо ти тут заліваєш? де машина приїздить о 17:00? машина приїздить і в суботу в вихідний- це по перше, а по друге зазвичай в сусідньому дворі машина приїздить вранці, або навпаки. Штраф таким як ти в 15000 і хутенько знайдеш і вільний час, і машину, і сусідам розкажеш і вилупків своїх понаучуєш...
17 Серпня 2017, 14:34
та ні це ви всі барани неотесані, я працюю, ну по крайній мірі виїжджаю з дому в 07.00 а додому приїжджаю ну як коли в середньому 20.00 чи 21.00 і коли ж ви такі образовані люди скажете мені виносити сміття. чому я змушений платити гроші і підлаштовуватись під їх режим. мені що їхати з роботи годину щоб в 17.40 викинути сміття і повертатись на роботу . . . дружина не має змоги самостійно вийти на вулицю що викинути те сміття а сміття в нас доволі багато оскільки дружина самостійно не рухається і що ж ви скажете робити, а тим скотам які оце не знаючи ситуаці повідомлю що перед тим як одражати когось то подумайте про звичайних людей в який є певні непереборні чинники а не думаєте за своє сране я. хоча ость такі як Ви які кричите і є отими уюлюдками які і роблять непотрібні речі
17 Серпня 2017, 14:39
А домовитись з кимось із сусідів, щоб допомагали із виносом сміття, ви не пробували?
17 Серпня 2017, 14:41
пару десятиліть тому, коли стояли сміттєві баки, люди так само не доносили до них сміття.
17 Серпня 2017, 14:51
скажи свою адресу.я тобі допоможу сміття викидати. пару раз пакет з сміттям на голову насуну, зразу час знайдеш коли викинути сміття.
17 Серпня 2017, 15:08
Правильно, респект. Адекватні пропозиції. Хто хоче робити-шукає можливості, хто не хоче робити- шукає причини, щоб не робити.
18 Серпня 2017, 01:43
шановний, в багатьох дворах сміттєвоз приїздить о 6:50-7:00! Також можна винести сміття в суботу, а щоб не смерділо вдома до суботи можна в підвалі своєму тримати, а не засирати місто. А якщо такий &quot;крутий&quot; то можеш і на сміттєзвалище завезти особисто! Разом побачиш що там робиться, може будеш знаходити можливість зменшення виробки сміття.
20 Серпня 2017, 10:26
Бакам ні!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024