Директорку ковельського ліцею імені Олени Пчілки Олену Вальчук нагородили орденом «Берегиня України»

18 Травня 2021, 15:49
Директорку ковельського  ліцею імені Олени Пчілки Олену Вальчук нагородили орденом «Берегиня України» 2237
Директорку ковельського ліцею імені Олени Пчілки Олену Вальчук нагородили орденом «Берегиня України»

Директорку Ковельського ліцею імені Олени Пчілки Олену Вальчук нагородили орденом «Берегиня України».

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Відзнаку Олена Вальчук отримала під час урочистих заходів проєкту «Берегиня України» у Києві. Вони проходили в Будинку офіційних прийомів Уряду. У них взяли участь представники Адміністрації Президента України, органів влади, народні депутати України.

 




Цьогоріч було удостоєно майже 120 жінок, які своєю працею примножують імідж країни, множать її здобутки, вражають шляхетністю та милосердям.

Варто зауважити, що Волинь на цьому форумі представляла єдина учасниця – ковельчанка Олена Вальчук. Жінка, яка не перестає дивувати своїми знаннями, бажанням удосконалюватись, прагненням освоювати нові технології. 

З почесною відзнакою Олену Іванівну привітали заступник міського голови Наталія Маленицька та начальник управління освіти Віктор Бичковський.

«Ви робите великий внесок в розвиток освіти не лише Ковеля, але й Волині та всієї України. Заклад, який ви очолюєте впродовж багатьох років, ви підняли на таку висоту, що цю планку можете утримувати лише ви», – зазначила Наталія Маленицька.

Посадовці побажали Олені Іванівні подальших успіхів та перемог.

 



 

На сайті проєкту, який започаткували у 2017 році, йдеться «Всеукраїнський проєкт «Берегиня України» покликаний не тільки познайомити з досягненнями учасниць заходу, надихнути українок на нові зміни у їхньому житті, відзначити жінок за активну життєву позицію.

Невід’ємною частиною проєкту є випуск книги «Берегиня України», на сторінках якої містяться розповіді про жіночі долі невтомних, мудрих, талановитих українок, які досягли значних успіхів у різноманітних галузях професійної діяльності.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024