На «другому» Ковелі хочуть провести повну диспансеризацію

18 Серпня 2017, 10:13
2138

Таку думку висловив на сесії Ковельської міської ради голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс відносно городян, які проживають в районі ветсанзаводу.

За його словами, тимчасова контрольна комісія депутатів, яка вивчає наслідки роботи цього скандального підприємства, отримала певні документи від Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання та залізничної поліклініки.

«І спілкуючись з жителями міста Ковеля, ну не зовсім вони підтверджують ці факти медичні, тому що багато жителів лікуються в інших медичних закладах, в області та в інших областях. Для того, що уточнити власне картину, яка є в дійсності із захворюваністю жителів «другого» Ковеля, потрібно провести диспансеризацію. Таке питання ми озвучували на нараді у пана Гунчика. Він це підтримав», – заявив Ігор Пініс, згадавши голову Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Сесія підтримала його депутатський запит, щоб звернутися до керівництва МТМО з проханням забезпечити повну диспансеризацію жителів мікрорайону Ковель-ІІ, що прилягає до зони екологічного лиха, отримати інформацію про необхідне фінансування даного заходу та передбачити виділення необхідних коштів із міського бюджету.

«Це дасть нам можливість врахувати всю картину, розробити певні програми по забезпеченню і лікування, і оздоровлення», – наголосив головний «укропівець» міста. 

Коментарі
18 Серпня 2017, 13:31
Наскільки я можу зрозуміти, тему Ветсанзаводу будуть мусолити аж до виборів до Верховної зРади. Ніхто нічого радикального робити не стане бо не буде на чому піаритись. А так за років 5 всі вже звикнуть до цього інформаційного шуму і не реагуватимуть. І можна буде все лишити як є. Як власне й робиться уже давно. Ну а гроші, виділені на ліквідацію, звісно ж закінчаться швидше ніж почнеться ота горезвісна ліквідація. Нічого нового. Поки місцеві не наважаться на якісь радикальні і справді дієві засоби протесту. Люди, зрозумійте нарешті, у цієї проблеми є конкретні прізвища та посади! Є адреси, є обличчя.
18 Серпня 2017, 16:50
Побувши директором ветсанзаводу Пініс переходить на головного лікаря жд лікарні-освіта дозволяє(то нічого що ветеринарна-наш народ звик до такого)
18 Серпня 2017, 17:15
Ветзанзавод залишатиметься в резерві для піара івахува на наступних виборах, щоб "вибороти" йому ще один строк недоторканості
18 Серпня 2017, 22:13
ОООО.... вже пініс підключився. Дивіться які мужі працюють над проблемою - Кошарук, гузь, Івахів. тепер ще пініс. Слідуючим буде Косцьовят, Філон. так що скро заживемо!!!! Коли вже те бля......о закінчиться?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024