У Ковелі діє виставка «Філософія часу»

23 Травня 2021, 15:00
У Ковелі діє виставка «Філософія часу» 1260
У Ковелі діє виставка «Філософія часу»

У виставковій залі Ковельського історичного музею діє виставка «Філософія часу», яку представив Благодійний фонд «Зірка благодіяння».

Основний напрям його діяльності має освітнє підґрунтя – допомога дітям у вихованні їх мистецьких та естетичних якостей. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Варто зауважити, що «Філософія часу» – це вже третя подібна виставка, яку організація відкриває в Ковелі. Першу – «Світ емоцій» ковельчани побачили в листопаді 2018 року. Це – тридцять оригінальних робіт виконаних у техніці олійний живопис. Наступна – «Чарівне дитинство» діяла в лютому 2020 року, де на полотнах були зображені ангели та милі дівчатка в красивих сукнях. Цікаво, що для підсилення ефекту рельєфності та об’єму, автор в своїх роботах використав фактурне доповнення – стрічки, ланцюжки, сухоцвіти.

Нині у виставковій залі можна оглянути 21 оригінальну картину. Вони різні за жанрами – жіночі портретні зображення, абстрактні портрети, анімалістка. Полотна виконані олійними фарбами та мають фактурне доповнення.

Експозиція відрізняється від двох попередніх. Якщо раніше роботи викликали у глядача ніжність та замилування, то нові картини спонукають до роздумів. Абстрактні сюжети змушують замислитись над плином часу та зануритись у філософію буття.

Небайдужих до мистецтва ковельчан та гостей міста запрошують відвідати нову виставку. Експозиція буде діяти впродовж місяця.

 






 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром