У Ковелі на міжнародному перехресті немає дорожньої розмітки

21 Серпня 2017, 13:11
3699

Для керівництва служби, яка відповідає за дорогу, «підказку» в роботі зробив на сесії Ковельської міської ради депутат Олександр Місяць, який представляє Радикальну партію Олега Ляшка.

«Хочу звернути увагу на роботу об’єктів регулювання дорожньої інфраструктури, зокрема, перехрестя вулиць Володимирська – Варшавська, яке пересікає дорогу міжнародного значення. І звернути увагу керівників служби на розмітку, якої там немає, на роботу світлофорів, які недавно встановлені – потрачені немалі кошти, але вже не працюють таймери на окремих світлофорах», – сказав він.

Всього два місяці тому саме на цьому перехресті у ДТП постраждав мотоцикліст із Німеччини. Кримінальне провадження було відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За офіційною інформацією, за встановлення у 2016 році світлофорних об’єктів на перехрестях вулиць Варшавська – Володимирська та Варшавська – Відродження з міського бюджету виділено 669 тисяч гривень. 

Коментарі
21 Серпня 2017, 16:38
https://www.youtube.com/watch?v=g-GsRXRiM1A
22 Серпня 2017, 00:27
Розмітки немає тому, що на пероні на вокзалі стоїть занедбана лавочка...
23 Серпня 2017, 03:47
свєті-свєті
23 Серпня 2017, 13:14
На цьому перехресті не лише розмітка ,а і відеоспостереження встановити потрібно. Дтп тут часті, наші діти переходять пішоходний перехід з постійним ризиком для життя. П' яниці водії не гальмують на черв. світло ,раніш хоч відмазка була погана яскравість світлофора, зараз суперовий ,видно як маяк. От мєнти ,хоч вже стали поліцаями, але нутро ментовське, навіщо пасти пяниць щоб втікаючи(!) вони діточок збивали як нещодавно випускників? Невже ці штрафи не простіше отримувати зафіксувавши порушення на камери відеоспостереження?!
23 Серпня 2017, 13:28
Розмітку мабуть будуть малювати ,бо познімали вздутий асфальт від утвореної вантажівками колії. Минулого року через ту колію злетів з причепа перевізника величезний комбайн метр -два від пішоходки, це щастя що не було нікого з пішоходів. А згризли випячення тільки тепер.....
04 Вересня 2017, 14:30
На світлофорах, то добре хтось нажився...Таймер не працює, або працює як йому захочеться, розмітки немає, єдине хоч перехрестя широке. Наступне перехрестя вул.Шевченка і с.Воля_ Ковельська, де нормальний світлофор, який дуже часто не працює, той самий повинний бути таймер, люди ідуть зі всього світу....і не знають чи зелений буде ще горіти чи вже має загорітись жовтий...червоний...А про 2 смуги зі сторони моста взагалі давно поставити пора питання, бо за тих машин, що повертають ліворуч у місто завжди затори, а поняття "правої смуги" відсуття..
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024