Для виділення 17 мільйонів на ветсанзавод залишилось отримати тільки підписи міністрів

22 Серпня 2017, 11:40
1377

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук каже, що до виділення 17 мільйонів гривень для ліквідації наслідків ковельського ветсанзаводу – залишилось отримати декілька підписів.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук. 

«Вдячний усім фахівцям з Мінрегіонбуду, а також Мінекономрозвитку та Мінфіну, за роботу над узгодженням усієї документації, яка необхідна для отримання 17 мільйонів гривень. Волинь уже надто довго чекає на ці необхідні кошти. Без них складно чи навіть, мабуть, неможливо завершити ліквідацію наслідків діяльності небезпечного підприємства», – написав він у дописі.

Заступник голови Волинської облдержадміністрації ділиться своїми емоціями: «Задоволений та спокійний, що ми все обговорили, всі зауваження виправили та підготували досконалі проекти».

Повідомляє, що усю документацію відправили на затвердження голові Волинської ОДА: « Завтра очікуватиму на її повернення, адже лишилося зробити ще кілька важливих кроків, зокрема отримати остаточні погоджувальні підписи від керівництва профільних міністерств, а особливо від Мінфіну. Адже гроші немалі і держава хоче, аби вони були раціонально використані».

 

 

Коментарі
22 Серпня 2017, 15:02
Аби Кіндеру з Конащуком в кишеню нічого не перепало
22 Серпня 2017, 15:53
А протестувальник Гузь в цей час перепливав стонадцяте озеро
22 Серпня 2017, 16:46
браво, Сергію Дмитровичу, що ви доводите цю важливу справу до кінця, бо без "вибивання" від уряду грошей нічого б не вийшло, а в Ковелі нема кому їхати до Києва і це робити!
22 Серпня 2017, 18:00
аааа, ну да, порозкривали ротяки, чекайте та надійтесь, хваліть свого хазяїна, або краще барина, холопи. в кращому випадку до ковеля доїде половина коштів, а до другого ковеля доїде, при самих оптимістичних підрахунках ще в двічі менше. проте порадіємо за кошика і компанію, вони при кормушці вже давно тай схеми знають як все зробити вірно. створюйте швиденько громадську контрольно спостережну раду і контролюйте цей процес вже, тобто з самого початку, бо потім буде надто піздно.<br/>косцьовят ти тут я знаю, ти вже можеш заявити про розкрадання і будеш правий, побачиш, послухай троля.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39