Співи, малюнки та подарунки: як Любитів відзначив День села

23 Серпня 2017, 16:30
8118

З молитвами і патріотичними піснями, виставкою місцевих майстрів, лотереєю, розвагами для наймолодших, 19 серпня Любитів відзначив День села.

Цей чудовий день об'єднав людей різного віку, від малого до великого, щоб не лише взяти участь у святкуванні, але й поспілкуватися один з одним. Окрім місцевих жителів на свято прибуло чимало гостей, серед яких заступник голови районної  ради Олександр Пасенковський, депутат районної ради Тарас Оніжук, – йдеться на офіційному сайті Ковельської районної ради.

Протягом свята проводився конкурс малюнків на асфальті «Майбутнє України», де діти зобразили все те, що тримають у серці, свої мрії щодо країни в якій тепло, яскраве сонце, і немає війни. І в такому світі хочеться жити. Після дійства усі  учасники були нагороджені подарунками.

 

5

1

 

Продовжилось святкування у приміщенні Будинку культури, де людей вітали гості свята, розважали місцеві аматорські колективи та та сольні виконавці, були проведені різноманітні конкурси.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся Любитівський сільський голова Віктор Павлов. Вітаючи односельчан зі святом, Віктор Іванович, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді.

Заступник голови районної  ради Олександр Пасенковський привітав усіх присутніх та підкреслив, що Любитів - село з великим потенціалом – щирі люди,неймовірна природа і колоритні традиції. Олександр Сергійович зазначив, що такі заходи – це вияв поваги до своєї малої батьківщини, пам'ять про предків та вклад у майбутнє. Від імені депутатського корпусу заступник голови районної  ради Олександр Пасенковський побажав усім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій.

Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Любитів.


2

1

2

4

1

2

2

1

 

Коментарі
29 Серпня 2017, 16:40
https://www.youtube.com/watch?v=mprqOAOWjVY
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024