«Гостинний двір в Голобах»: презентація громад Ковельського району з нагоди Дня Незалежності України

24 Серпня 2017, 15:56
9591

У селищі Голоби  на стадіоні «Дружба» відбулась офіційна церемонія підняття Державного Прапора України, а  пізніше колоритний фестиваль, на якому мали змогу презентувати себе усі об'єднані територіальні громади Ковельщини.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської районної державної адміністрації.

Голобська територіальна громада, на чолі з її керівником Сергієм Гарбаруком, привітно зустріла гостей з усього Ковельського району та з республік Білорусь і Польща.

Коли високо у небі замайорів український прапор відбулось відкриття районного фестивалю «Козацькі розваги». На стадіоні вишикувались спортивні  команди – учасниці з усіх громад району і кожна впевнена у своїй перемозі. Вітаючи учасників змагань та усіх гостей з державним святом голова райдержадміністрації Віктор Козак говорив, що зовсім не символічним є той факт, що ми відзначаємо День Державного Прапора України напередодні Дня незалежності. Адже національний прапор — один з найважливіших символів державності і єднання нації в усіх країнах світу.

Свято продовжив патріотичний флешмоб у виконанні найменших вихованців Голобської школи мистецтв. Синьо-жовте полотнище у руках дітей дає надію нам усім, що ці хлопчики і дівчата житимуть у вільній, незалежній, заможній країні, їм'я якої - Україна.

 Під час «Гостинного двору в Голобах», ніби на один день усі громади району змінили свою адресу. «Що відбувається, і хто таке придумав?  Як цікаво, як весело! Такої гостини в Голобах ще не було!», – тихенько  шепочуться голобчани, що завітали на справжнє колоритне дійство. Невимовне здивування від побаченого на обличчях гостей із республіки Білорусь та  Польща.

У самісінькому центрі селища розташувались ошатні оселі, святково прибрані вишитими рушниками та картинами, тканими килимками, тут як у казці одночасно можна побували  в Любитові і в Поворську, у Дубовій і у Велицьку, у Колодяжному та  у Дрозднях, а біля кожної  хатини  гостей зустрічає пан – сільський голова. Атмосфера напрочуд гостинна, грають музики, лунають українські пісні, людей запрошують відвідати імпровізовану оселю громади, побачити та почути чим славляться селища та села  Ковельщини.

Усіх гостей частували варениками із шкварками, пиріжками та пампушками, квашеними огірочками. Усіх відвідувачів господарі садиб щиро пригощають стравами української кухні, які готують у кожному селі за своїми рецептами. 

 

 

Дубівська громада відносно молода, адже створилася лише 9 місяців тому, подолавши всі негаразди та трудності на шляху до об’єднання. Тому і тема презентації громади на районному святі з нагоди Дня Незалежності України була вибрана невипадково, – йдеться на сайті Дубівської громади. 

Задумом було поєднати  наше минуле і здобутки попередніх поколінь, життя і проблеми сьогодення, а також надію і впевненість у майбутньому, яке творитимуть наші діти. У громаді переконані, що  незважаючи на різні погляди, політичну приналежність, ідейні переконання – наша сила в єдності.

1

1

1

1

1

1


 

Коментарі
24 Серпня 2017, 19:56
Ну, це вже журналістський шедевр!))) Замість Голобів фото свята прапора в Дубове!!!
25 Серпня 2017, 01:08
Фото все таки ГОЛОБИ !!!!
25 Серпня 2017, 02:15
Безека в Голобах?))) Полистай тут сторінки все 1:1 як в Дубовій!
25 Серпня 2017, 02:17
Як у Дубівській громаді відзначили День Державного Прапора України<br/>10:12 24.08.2017
25 Серпня 2017, 02:20
На сайті Дубівської с/ради!)))
25 Серпня 2017, 05:01
ХОЧЕТЬСЯ ПРИВІТАТИ СПОРТИВНІ КОМАНДИ ЛЮБЛИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!!!!! На святі в Голобах вони показали (як завжди) НАЙ~ НАЙ~НАЙКРАЩІ РЕЗУЛЬТАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 Серпня 2017, 05:22
Голоби молодці щеб не били голову с/ради і буде все добре.
25 Серпня 2017, 10:10
ТАК БИЛИ ЧИ ОТП..ДИЛИ?
25 Серпня 2017, 11:14
Мочили
25 Серпня 2017, 11:38
Це вже традиція на свято голову побити, щоб односельчан поважав!
25 Серпня 2017, 11:57
Не поважав і не буду я голова.
25 Серпня 2017, 13:30
Найбільше що сподобалось мені на представленому відео - дегустація САМОГОННОЇ ПРОДУКЦІЇ із різних сіл. І не ким небудь а &quot;районним&quot; начальством. Від Дня Незалежності 2017-го, я так зрозумів, слід рахувати САМОГОНОВАРІННЯ УЗАКОНЕНЕ. Ура! Слава Україні!
25 Серпня 2017, 14:40
Була бійка? Значить свято вдалось! А то водку пили, пісні співали, танцювали і без бійки! Так не буває! Це майже у всіх селах на свята відбувається.
25 Серпня 2017, 14:52
Палатку можно перенести і в Голоби. Але є другий план фото де видно, що фото зроблено біля будівель Дубової. Ось це і є &quot;жовта преса&quot; і не читачі її роблять &quot;жовтою&quot;, а ваші сількори чи адміни.
26 Серпня 2017, 16:11
Та подивіться врешті відео і заспокойтесь була палатка в Голобах на фоні колишнього кінотеатру і Безека був у Голобах.
26 Серпня 2017, 22:53
Подивись уважно хто на фото в Голобах і на сайті Дубівської с/ради! Ніхто ж не каже, що Безека не був Голобах, він ще й наливав!)))
27 Серпня 2017, 14:42
Я там був присутній, і від себе можу сказати, що це було грандіозне міжнародного масштабу дійство, чудово сплановане і організоване. Всі фотографії в статті - з цього свята в Голобах. Так, прийом був дійсно щедрий і хлібосольний, гості свята залишилися дуже задоволені. З приводу самогону: де Ви, шановний, побачили на відео самогон? У графінах могло бути що завгодно, від узвара до державної водки. П'яних і неадекватних помічено не було. Потрібно любити і шанувати свою країну. P.S. А то у вас, як в присказці: &quot;пернув - розсердив; набздив - не вгодив&quot;)))
28 Серпня 2017, 07:08
Зайди сюди роззуй очі і порівняй, а потім пиши:<br/>Дубівська сільська рада добавил(-а) 7 новых фото.<br/>23 августа в 21:40 ·<br/><br/>Презентація Дубівської ОТГ на районному святі з нагоди Дня Незалежності України<br/><br/>Дубівське коріння, дубівська родина,<br/>Ми одної крові, ми сім’я єдина.<br/>Де б не проживали він, і ти, і я,<br/>Ми одна родина, ми одна сім’я<br/><br/>Дубівська громада відносно молода, адже створилася лише 9 місяців тому, подолавши всі негаразди та трудності на шляху до об’єднання. Але це сталося! І сьогодні ми Дубівська сільська об’єднана територіальна громада. Ніякі фінансові розрахунки і прогнози спроможності не збагатили її так, як люди, які живуть і господарюють на цій землі, наповнюють один одного духом любові та єдності, миру та злагоди. Тому і тема презентації громади на районному святі з нагоди Дня Незалежності України, яке відбулося в смт. Голоби , була вибрана невипадково. Задумом було поєднати наше минуле і здобутки попередніх поколінь, життя і проблеми сьогодення, а також надію і впевненість у майбутньому, яке творитимуть наші діти. Ми переконані, що незважаючи на різні погляди, політичну приналежність, ідейні переконання - наша сила в єдності!<br/><br/>Хотілося б подякувати за активну участь в організації та проведенні свята працівникам культури та бібліотеки села Дубове Рокун Оксані, Бондарук Оксані та Балецькій Валентині, працівникам загальноосвітніх навчальних закладів нашої громади, депутатам сільської ради Мельнику Юрію та Тищуку Юрію, жителям Дубівської ОТГ, а саме: Тхоржевській Наталії за експозицію власноруч створених ляльок-мотанок, Майсак Наталії за соковиті яблука, Божук Світлані за смачного торта, Олексюку Петру за цілющий мед, сім’ї Левчуків за запашні пиріжки, Михальчуку Адаму за коньяк «Дубовичок», Швораку Роману за солодощі.<br/><br/>Виконавчий комітет Дубівської сільської ради
28 Серпня 2017, 15:48
Ми на брудершафт не пили - тому звернення на &quot;ти&quot; тут недоречно. Порівняйте факти, подивіться відео, подумайте трохи, наприкінці. На вище наданих фотографіях, саме свято в Голобах, яке проводилось 23.08.17 в середу о 10 ранку, а додаткові фото - з Дубової (саме додаткові) і з'явилися вони 23.08.17 вже о 21.40 !!!, після свята в Голобах. Якщо це вас не переконає - тоді, будь ласка, не звертайтеся до мене більше, тому що я віддаю перевагу спілкуванню з розумними людьми.
04 Вересня 2017, 16:10
День села Дроздні 13.08.2017 D-S<br/>https://www.youtube.com/watch?v=9mkfYpA3Vcg <br/>Любитів день села 2017 <br/>https://www.youtube.com/watch?v=mprqOAOWjVY<br/>День Незалежності України в Голобах, 2017р.<br/>https://www.youtube.com/watch?v=I6YVSb5_GX0<br/>Уховецьк 2017 школі 50 років<br/>https://www.youtube.com/watch?v=dWkKMYME0rM
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39