У Ковельській виховній колонії підбили підсумки літньої спартакіади

29 Серпня 2017, 09:48
3411

Нещодавно у Ковельській виховній колонії відбулось урочисте закриття XXVIIІ заочної літньої спартакіади серед засуджених. Цьогоріч її підсумки були підбиті напередодні Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

На спортивне свято завітали секретар міської ради Віра Федосюк, члени спостережної комісії при Ковельській міській раді та члени піклувальної ради. Вони мали можливість ознайомитися з умовами утримання, поспілкуватись з хлопцями.

До учасників спартакіади звернувся начальник Ковельської виховної колонії Іван Абрамчук. Він побажав переможцям не зупинятись на досягнутому, йти вперед і поведінкою доводити своє виправлення. Секретар міської ради, голова спостережної комісії Віра Федосюк передала вітання усім присутнім від міського голови Олега Кіндера з державними святами - Днем прапора та Днем Незалежності, побажала юнакам позитивних змін у житті, мирного неба та швидкого повернення додому. 

Переможцем спартакіади визначено команду відділення № 2, яку нагороджено кубком і дипломом. Переможці та призери в особистому та командному заліках відзначені адміністрацією колонії грамотами та медалями. Для всіх вихованців організовано «солодкий стіл» (всього заохочено 42 чоловіки). Варто зазначити, що в установі склалася хороша традиція: в період літніх канікул проводити різноманітні зустрічі з ігрових видів спорту. Цього разу представники громадської організації «Волинська Січ» на чолі з керівником Сергієм Дружиновичем організували довільну програму Спартакіади, до якої ввійшли змагання зі стрільби з лука, страйкбол (стрільба кульками), турнір «Король гори».

Такі заходи сприяють духовному і фізичному розвитку неповнолітніх, їх руховій активності, зміцнюють командний дух. 

Допомогу в організації і проведенні спартакіади надали спостережна комісія при Ковельській міській раді, відділ молоді, фізичної культури та спорту, служба у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради.

 






 

Коментарі
29 Серпня 2017, 13:57
малолітні зеки - наше майбутнє!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024