Депутата та громадського активіста з Ковеля нагородили медалями

29 Серпня 2017, 11:30
8330

У наказах від 21 та 22 серпня 2017 року говориться, що їх представили до нагород за особисті заслуги перед Українським народом та проявлену особисту ініціативу, неоціненну допомогу військовослужбовцям, з нагоди державного свята – чергової річниці Незалежності України.

Медаллю «25 років Незалежності України» нагороджено голову ради громадської організації «ВГО Комітет громадського спротиву» Миколу Печенюка та депутата Ковельської міської ради Володимира Косцьов’ята.

Накази про нагородження підписали голова Всеукраїнського Союзу учасників бойових дій, учасників війни, національно-визвольного руху та військовослужбовців-контрактників майор М.М. Грицишин, голова громадської організації «Айдар для інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій у Волинській області», генерал-хорунжий Українського козацтва В.В. Король та секретар ГО «Айдар» В.М. Мартинюк. Посвідчення медалі «25 років Незалежності України» підписав голова Всеукраїнського об’єднання «Країна» О.М. Сопов.

Очевидно, що медалі дещо «запізнилися», бо Україна щойно відсвяткувала 26-річчя своєї Незалежності.

 







 

Коментарі
29 Серпня 2017, 14:50
Спіть спокійно, держава в надійних руках!
29 Серпня 2017, 14:51
а що робить герб Москви на бланку Всеукраїнського Союзу учасників бойових дій?
29 Серпня 2017, 15:02
Герб москви свідчить про походження нагороди кукукнутому Косцьов'яту за знищення Ковельської меблевої фабрики, нанесення ним шкоди німецько-фашистському загарбнику та підміну боротьби з негативними явищами бредово-клоунським просторікуванням.
29 Серпня 2017, 15:51
ааааааа !!!! п.... єц !!!! я ох..... ваю !!!!!! винос мізків !!! повний винос !!
29 Серпня 2017, 15:59
Новина дійсно комічна як і деякі фото та підписи)
29 Серпня 2017, 16:07
Головне що МАВП СПИТЬ НЕСПОКІЙНО
29 Серпня 2017, 16:24
Це тільки в Україні можливо!. Фальшиві українолюби не спроможні думати головою! Це ж треба - навіть свої офіційні бланки оформлюють російським(в даному випадку московським) гербом! Ви думаєте - це випадково! Це верх цинізму і зневаги до цих холопів, які беруть у них такі відзнаки і мовчки проковтують цю зневагу (ще й радіють цьому від власного дибілізму)!!!!!!
29 Серпня 2017, 16:53
На якій підставі вони зі зброєю на територі України??? Вони віськові? Чи дозвіл мають на цю зброю? Хто їм дав цю зброю? Чи вже мохна автоматом по вулиці розгулювати?
29 Серпня 2017, 17:17
Полний абздець!
29 Серпня 2017, 18:08
Айдар-для інвалідів війни...То виявляється Кукукнутий інвалід війни , а я думав що він по жизні кукукнутий
29 Серпня 2017, 18:21
приєднуюсь до адеквата. Так....слів тут мало. Ах...єть можна.
29 Серпня 2017, 19:40
ну тепер сподіваємся, що кукукнутий погасить борги за комунальні послуги. за одну воду винен 5 000 грн.
29 Серпня 2017, 19:40
5 000 грн
29 Серпня 2017, 20:27
тільки Пітухі так тримають зброю, як печенюк.
29 Серпня 2017, 22:15
а кукукнутиму ППШ всучили
29 Серпня 2017, 23:34
Вони навіть ім'я вписати правильно не змогли.Українською не пишуть-Миколая.І рік з життя країни десь профукали.Зате лауреати тепер з МІДАЛЯМИ красуватимуться.
29 Серпня 2017, 23:34
Сайт для бидла від бидла - аналогічний сайт<br/>bidla.net - Быдла.нет - пацаны, гопники, драки, шмары, братва, криминал, тачки
29 Серпня 2017, 23:34
Вони навіть ім'я вписати правильно не змогли.Українською не пишуть-Миколая.І рік з життя країни десь профукали.Зате лауреати тепер з МІДАЛЯМИ красуватимуться.
30 Серпня 2017, 01:02
Хто дав Косцьовяту в руки зброю??? Він же кукукнутий, інвалід другої групи психічного захворювання, параноїдний шизофренік!
30 Серпня 2017, 01:28
Ідіоти, ви хоч би час від часу в Вікі поглядали... Герб Москви... А ще герб Грузії, і ще символ рицарства під час хрестових походів.<br/> Те, що Печенюк і Косцьовят ті, ким вони є - не оспорюється. Але ж це нові обличчя найдемократичнішої держави. Ви проти демократії?<br/>Щодо герба Росії згоден. Вам до рашки ще ср.ти та ср.тти, бо вони, які б не були, мають національною ідеєю державу. А наші - власні хутірські інтереси. Не звинувачуйте мене ні в сепарстві, ні в любові до Росії, це не я говорю, а ПЕрший Президент Кравчук, полистайте інтернет.<br/> Можливо, в нас щось буде більш-менш нормальне, коли країною не будуть керувати такі клятвопорушники. Він в КПРС був? При чому секретарем з ідеології. Свої принципи і присягу зрадив? Ядерну зброю продав? То хто він? Гнида. Щира западенська гнида.
30 Серпня 2017, 02:08
Умора та й годі . Патріотизм так і пре показухою . &quot;Хохол&quot; ніколи не стане істинним українцем .
30 Серпня 2017, 02:20
Хто старші, памятають, для молоді спецом нагадую відому історію про героя всього світу: http://ale-ku.livejournal.com/400049.html<br/> Щось на кшалт нагородження наших персонажів. Скоро кожен пі...с буде свої бляшки штампувати і за бабки нагороджувати всіх підряд.
30 Серпня 2017, 03:57
Дивна організація якою керує цілий генерал-хорунжий в своїй назві на бланку наказу має крім інвалідів ще й &quot;учасників бойових дій в Волинській області&quot;! Хтось останнім часом десь бачив чи чув про бої на Волині, не кажучи вже про «учасників» цих волинських баталій? Якщо згадати, що останні бойові дії в Волинській області велися понад 70 років тому, їх учасникам має бути біля сотої річниці! Ряжені смалять не тютюн!!!!!!!!!!!
30 Серпня 2017, 13:31
В нових декораціях ми бачимо сучасних Грицияна &quot;Ковельського&quot; і його прислужника, безсмертна фраза якого &quot;Действительные! Вот подпись и печать: министр финансов и адъютант Попандопуло из Одессы&quot; не аби як підходить до нагородних документів та &quot;корочок&quot;. І генерали &quot;хорунжі&quot; наче змальовані з тогочасних лубків такі ж опереткові. Та й про медальки - &quot;Слушай, возьми все, я себе еще нарисую&quot; - цей одеський аферист казав немов роздивляючись торговельний сайт де кожен собі може прикупити &quot;25 років Незалежності України&quot; не виходячи з хати цілий комплект за якихось 160 гривень ( http://www.vto-orden.com.ua/catalog/award/medal-25-rokiv-nezalezhnosti-ukrayini-akt-nezal ). Там же можна по сходній ціні прибарахлитися й орденами красивими з ніг до голови шо той Брєжнєв вкупі з його старчеським маразмом.
30 Серпня 2017, 16:36
Справжні чоловіки на Сході.І не за ділянки ,медалі та пільги, а за своїх рідних.Справжні волонтери не хизуються своєю допомогою, а просто роблять щось корисне та добре .
30 Серпня 2017, 18:17
Спочатку 21 серпня наголодила мендалями одна інвалідська організація. На другий день 22 серпня їх же нагородила друга організація УБД, УВ, НВР та ВК. Теж мендалями. В задачі питається скільки мендалів має получити кожен з інвалідів контрактників? Відповідь = по два однакових мендаля. На кожну сторону груді.
30 Серпня 2017, 19:51
Вспомнился мне старый советский учебник по психическим заболеваниям, который попался в руки, когда я еще учился в универе. Среди прочего там была фотография интересного удостоверения на имя Мельникова Глеба Яковлевича , по кличке Чапаевец, трижды Героя Мира, штаб дивизий Тяжелых пулеметов, имеющего право носить на обеих сторонах груди всех мировых орденов, медалей, и прочих блестящих предметов (привожу очень близко к тексту). Такое ощущение, что герои сейчас не в стенах психиатрических клиник обитают, а в блогах трейдеров, второй день наблюдаю за интереснейшим действом, причем даже не знаю, кто больше заслуживает этого почетного звания :)
31 Серпня 2017, 10:40
Не ганьбіть славної зброї брудними лаписьками кукукнутого лемка. І взагалі, хто додумався хорому на голову зброю (навіть ММГ) давати....
31 Серпня 2017, 15:14
Москва (1147р в перекладі «смердюче багно»-вікіпедія) дійсно має герб &quot;Георгия Победоносца&quot;, проте вона вкрала цей герб у нашого славного міста Володимир. Який потім став Волинським (988р). Тільки у нас цей герб називається- Георгій Змієборець... А от в тому, що нагороди знайшли своїх &quot;героїв&quot; то це вже інша не менш цікава історія, судячи з фотографій. Автору респект за фоторепортаж... Ковельчани повинні знати своїх &quot;героїв&quot;і судячи з коментів, непогано з цим справляються...
31 Серпня 2017, 15:53
Особисте відношення до Москви чи Єрулалима будь-кого - це особиста справа, називай їх хоч смердючими нужниками.<br/> Але передьоргувати історію та маніпулювати істиною не треба. В час, коли Москва мала ГЕРАЛЬДИЧНИЙ герб, тоюто з середини 15 століття, при Івані Третьому, Володимир свого ще не мав. Зображення на печатках Юрія Георгія, що вбиває змія, ні про що не говорить, бо це особистий герб, а не міський. Розумію Ваш патріотизм, але є така історична дисципліна - ГЕРАЛЬДИКА, яка вивчає ці питання, і що б кому не подобалось, в усій Європі є єдині, що склались історично, геральдичні норми та правила.<br/> Герб Володимира із зображенням Георгія виник значно пізніше Московського, на кілька століть. Щоб не звинувачували мене в упередженності - ось будь ласка, стаття з УКРАЇНСЬКОГО ресурсу, а не з вікіпедії<br/>Історія симовліки Володимира-Волинського<br/><br/>За переказом, вміщеним у “Повісті врем’яних літ”, місто Володимир над річкою Лугою було засноване князем Володимиром у 988 році. Тоді ж князь проголосив Володимир столицею Волинської землі й віддав місто у володіння своєму четвертому синові Всеволодові.<br/>Найбільшого розвитку місто зазнало за доби Галицько-Волинської держави. Князь Юрій Львович, який посідав галицько-волинський стіл протягом 1300-1308 років, зробив Володимир своєю столицею. До наших днів зберігся взірець княжої печатки цього володаря, на якій уперше з’явилася емблема, що згодом лягла в основу герба Володимира. Цією емблемою було зображення святого Юрія у вигляді вершника, який тримає в одній руці списа з прапорцем, а в другій – щиток із левом (княжим знаком Галицької землі). Емблему супроводжував латинський напис: “S. DOMINI GEORGI DUCIS VLADIMERIE”. Очевидно, зображення на печатці являло собою образ святого, якого князь вважав своїм заступником.<br/>Існують і інші припущення щодо емблематики печатки князя Юрія. Так, Р.Климкевич вважав її типовим зразком європейських особистих королівських та княжих печаток із стилізованим зображенням самого володаря (а не умовним образом святого) у зброї на коні (аргументом на користь цієї гіпотези для Климкевича став малюнок княжого знаку Галицько-Володимирської держави – лева, вміщений на щитку у руці вершника; крім того, остаточна атрибуція емблеми утруднена через досить нечіткий прорис печатки, виконаний у 1911 році В.Кричевським і опублікований в “Ілюстрованій історії України” М.Грушевського, на основі якого проводилися дослідження цієї пам’ятки).<br/>Багато дослідників волинської старовини наводили у своїх працях так званий “переказ священика Косовича” про заснування Володимира, у якому йшлося, зокрема, про те, що печатку з образом святого Юрія надав місту ще його засновник – князь Володимир Великий. Однак цей переказ є лише легендою.<br/>Водночас, судячи з усього, зображення святого Юрія стало й міською емблемою княжої столиці. Так, на листі громади міста Володимира, датованому 1324 роком, збереглася печатка з чіткими обрисами вершника, що нищить змія, – саме такий вигляд, згідно з християнською іконографією, повинен був мати образ святого Юрія.<br/>Зберігалася ця геральдична традиція у Володимирі й пізніше. Так, на печатці литовського княжича Олександра Коріятовича, якого польський король Казимир зробив у 1366 році своїм намісником на Волині, також містилося зображення святого Юрія на коні, яке супроводжував напис: “S. ALEXANDRI DUX VLADIMIRIES”.<br/>Протягом кінця XV – XVIII століть Володимир, що став одним з повітових центрів Волинського воєводства, утвореного у межах колишнього князівства, неодноразово отримував від литовських та польських володарів привілеї на користування Магдебурзьким правом. Один з цих привілеїв, наданий королем Августом III у 1744 році, містив опис герба Володимира – на білому (срібному) тлі, на коні – святий Юрій, який нищить списом змія.<br/>Після третього поділу Речі Посполитої російський уряд зарахував Володимир до Волинського намісництва, невдовзі перетвореного на губернію, як повітове місто, перейменувавши його на Володимир-Волинський. Тоді ж Герольдія виготовила проект володимирського герба, у верхній частині якого малювався герб Волинського намісництва, а у нижній – святий Юрій, що вбиває списом змія. Але затвердження цей проект тоді не дістав.<br/>Нову спробу відродити давній символ міста й водночас зробити його емблемою всього регіону було здійснено на початку XIX століття. На тогочасних імператорських грамотах серед так званих титульних гербів почав з’являтися й герб Волині у досить химерному вигляді розколеного щита, перша частина якого мала порожнє блакитне тло, а друга – зображення вершника зі списом та щитом на срібному тлі, яке, звичайно ж, було навіяне мотивами давнього княжого знаку. Однак і цей варіант герба не став остаточним.<br/>Нарешті у 1840 році ще один проект герба Володимира-Волинського надіслав до Герольдії волинський губернський землемір. Його ескіз фактично нічим не відрізнявся від проекту, виготовленого Герольдією наприкінці XVIII століття: у верхній частині щита малювався герб Волинської губернії, у нижній – “святий Звитяжець Юрій, що сидить на коні та нищить змія”. Але і ця спроба створення для міста герба виявилася невдалою.<br/>Наступною такою спробою став проект, виготовлений у 1863 році герольдмейстером Б.Кене. Як і його попередники, Кене використав мотиви старого герба міста, але озброїв святого Юрія не традиційним списом, а мечем, додавши до герба дубову гілку. Щоправда, проектові Кене довелося зазнати долі попередніх спроб відродження давньої володимирської відзнаки.<br/>Лише 27 січня 1911 року було затверджено остаточний варіант міської відзнаки Володимира-Волинського. Як і раніше, його головною фігурою був святий Юрій у вигляді вершника, що нищить змія, але деталі герба яскраво нагадували про княже минуле: вершник малювався озброєним булавою й одягненим в обладунок воїна княжої доби, з луком та сагайдаком на поясі. Опис герба мав такий вигляд: “На чорному щиті вершник-витязь, що нищить булавою зеленого змія. У вільному куті щита герб Волинської губернії. Щит увінчано срібною кам’яною короною з трьома зубцями й обрамлено двома золотими колосками, з’єднаними Олександрівською стрічкою”.<br/>Старовинний герб Володимира-Волинського є однією з нечисленних відомих нині пам’яток українського гербівництва княжої доби. Крім того, у його останній узаконеній редакції привертає увагу глибокий національний та історичний зміст, відбитий у використанні у символіці герба мотивів конкретних реалій давнини. http://volodymyrrada.gov.ua/symvolika-mista<br/> Щодо назви, Побідоносець чи Змієборець - значення жодного не має, як наших Іванів поляки Янами називають чи піндоси Джонами, особливості національного перекладу.<br/><br/> Ще одне, що &quot;смердючого болота&quot;. Де Ви відкопали таке походження назви - незрозуміло. Навіть українська Вікі, не російська, дає абсолютно інші дані, а посилання в статті на першоджерело - книгу шахрайки від історії мадам Михайлової коректне настільки, як на книги-фентезі з історії випускника залізничного ВУЗу Белінського. Якщо Ви дійсно цінуєте правду і хочете істини - не будьте упередженими. Імхо.
31 Серпня 2017, 18:25
Розумію, що шкіряківсько-геращинківська зомбопропаганда виїдає мізки пересічних &quot;піплів хаваючих&quot; (тобто, тих, які захоплено ковтають пережовану інформаційну жуйку на відміну від &quot;піплв думаючих&quot;, які аналізують інформацію і порівнюють її), але не думав, що настільки. Так ми добалакаємось до того, що Україна існувала за доісторичних часів як держава і на її території жили най-най-най...... птеродактилі і динозаври.
01 Вересня 2017, 01:39
Чому московським? Читай вище - Володимир-Волинським, який прийшов від галичан з поляками...
02 Вересня 2017, 00:16
Альо, адміни, чому видалили комент , де заявлялось, що Косцьовята, будь він.... нагородили московським гербом?<br/> Зараз так виходить, що моя відповідь стосується абсолютно адекватного громадянина, що відповів так званому Ковельчанину.
02 Вересня 2017, 00:27
Дякую, все відновили. Респект демократичним ЗМІ.
02 Вересня 2017, 00:28
Це був жарт з надією, що ви ще не зовсім....
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024