У Ковелі відбулась дитяча патріотична акція «Вірність та єдність – ось сила моєї країни»

29 Серпня 2017, 17:04
1568

Днями у Ковелі відбулася дитяча патріотична акція «Вірність та єдність-ось сила моєї країни».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

З ініціативи членів молодіжного клубу «Альфа» на чолі з енергійною та життєрадісною Катериною Чабан організовали соціологічне експрес-опитування, яке складалося з трьох питань про Державний Прапор України. За кожну правильну відповідь учасники отримували смаколики. 

На бульварі, біля пам’ятника Лесі Українці, відбувся конкурс малюнка. Діти з неабияким захватом та цікавістю зображували символи своєї Батьківщини. Вони писали патріотичні слова, у яких виражали любов до рідної землі. Так на сірому полотні звичайної тротуарної доріжки народжувались справжні шедеври. Приємно, що до створення кольорово-патріотичного полотна долучались і батьки невгамовної малечі.



 

Цікавим та жвавим виявився конкурс «Рухливий ребус». Де за певний проміжок часу учасникам необхідно було скласти слова: «Любов», «Вірність», «Єдність». Діти впевнено впорались з поставленим завданням. За швидкість та кмітливість команди отримали смачні подарунки.

 


 

Організатори акції також подбали про те, аби жовто-блакитний прапорець ожив і на щічках веселої малечі. Діти з радістю підставляли свої обличчя ним майстриням, аби ті прикрасили їх українською символікою.

 


 

Варто наголосити, що такі свята об’єднують не тільки людей, але й цілі організації. Так, Ковельський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги також став активним учасником дитячої акції. На чолі з Василем Ковальчуком працівники інформували ковельчан про правові можливості та відносини, а також про те, де можна отримати безоплатні юридичні послуги. Разом з тим, кожен перехожий отримував листівку з корисною для себе інформацією.

Сектор ювенальної превенції Ковельського відділу поліції також активно долучився до акції, таким чином підтримавши молодь. У бесіді зі старшим інспектором Юрієм Кузьмуком хлопці й дівчата поділитися знаннями про свої права та обов’язки, та отримали нову для себе інформацію. А саме: про кримінальну відповідальність, про закони, які є гарантом правової поведінки громадян України. Молоді люди жваво дискутували на різні теми, а працівник поліції був своєрідним суддею.

 


 

Захід пройшов цікаво, змістовно та весело. Кожен учасник виніс для себе корисну інформацію, отримав цілу низку приємних вражень та усвідомив, що Батьківщина починається з себе. 

 

Коментарі
29 Серпня 2017, 21:46
навіщо дітям промивати мізкі ? совок в дії !
29 Серпня 2017, 22:12
а бюджетників ще більше стали грати на різні свята, але вони примудряються й звідти втікати
30 Серпня 2017, 02:27
Щодо промивки Ви праві. Але, на жаль, це не совок, гірше :Meine Ehre heißt Treue, в перекладі - моя честь називається вірність - це лозунг СС, який був вигравіюваний на їх кинжалах.<br/> В совку були лозунги, можна їх розуміти чи ні, але вони були за рівність і братерство. Власне - масонські лозунги, від часів Великої французької революції не змінились. Тут же хвороба інша - прогресуючий неонацизм. А ще в Європу хочемо.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024