Як пройшла серпнева конференція педагогів Ковельського району

30 Серпня 2017, 09:39
2580

Вже традиційно перед початком нового навчального року освітяни Ковельського району збираються на педагогічну конференцію, яка у цьому році пройшла 28 серпня у приміщенні Ковельської центральної районної бібліотеки.

Про це йдеться на сайті Ковельської районної ради.

Серпнева конференція – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік, обмін думками, враженнями.

 



 

Розпочала урочисту нараду начальник відділу освіти Ірина Ревейчук, яка зазначила, що у всіх навчальних закладах району вжиті належні заходи щодо якісної та вчасної підготовки до початку нового навчального року. Не оминула посадовець увагою підсумки зовнішнього незалежного оцінювання, учнівських олімпіад по загальноосвітніх закладах району.

 


 

Під час конференції було піднято ряд актуальних питань, зокрема специфіка організації роботи навчальних закладів; функціонування опорних шкіл; створення сприятливих умов розвитку, виховання, навчання в освітньому закладі.На завершення виступу Ірина Ревейчук підбивла підсумки минулого навчального року та окреслила пріоритети на наступний навчальний рік.

В свою чергу, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський у своєму виступі підкреслив, що сьогодні освіта має складну місію, яка полягає в тому, щоб давати якісні знання орієнтуючись на завтрашній день. Адже, кожна родина намагається дати своїй дитині глибокі, сучасні знання, які дадуть змогу стверджуватись у житті, бути корисною своїй країні. Освіта - це фундамент всього нашого буття, основа духовного потенціалу народу.

 


 

У рамках урочистості кращих освітян Ковельщини нагородили відзнаками Ковельської райдержадміністрації, Ковельської районної ради за високі досягнення у праці та зразкові результати у педагогічній діяльності.

 


 
Коментарі
30 Серпня 2017, 21:29
Козак ---п'яниця !!!!!
31 Серпня 2017, 00:07
Так для цього вчительок і зібрали, шоб на свято попити!
01 Вересня 2017, 09:37
А тепер це конференцією називають!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024