В Ковелі відкрили Центр розвитку підприємництва

30 Серпня 2017, 14:00
3386

Сьогодні відкрили Центр розвитку підприємництва при Ковельському міськрайонному центрі зайнятості. Робота центру спрямована на підтримку становлення та успішного розвитку підприємництва. 

Про це повідомляється на сторінці Ковельського центру розвитку підприємництва у Фейсбук.

Центр має на меті сприяння розвитку підприємницького потенціалу міста та району, забезпечення їх бізнес-освіти, підтримка інноваційної діяльності та соціально-відповідального бізнесу, залучення населення до ведення підприємницької діяльності, створення площадки для ведення діалогу бізнесу та влади. 

Завдання Центру :

  • розбудувати ефективну інформаційну інфраструктуру підтримки підприємництва;
  •  підвищувати конкурентоспроможність підприємців;
  •  надавати якісну інформаційно-консультаційну допомогу підприємцям; 
  • мотивувати людей до започаткування власної справи.

Відтепер у підприємців Ковельщини є можливість отримати фахову консультацію з питань: державної реєстрації суб’єктів господарювання, податкового законодавства, ліцензування, патентування та сертифікації бізнесу, відкриття рахунків у банківських установах, з підбору та конкурентного відбору персоналу, оформлення трудових відносин; фінансової підтримки (одноразова виплата допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності; отримання банківських кредитів; інша фінансова допомога).

Доступність послуг Центру розвитку підприємництва забезпечуватимуть інноваційні сервіси: електронна пошта, скайп, соціальні мережі. Створена сторінка « Ковельський центр розвитку підприємництва» в соціальній мережі Facebook, яка надає можливість взяти участь в обговоренні певної ідеї та отримати фахову консультацію в режимі онлайн.







 

Коментарі
31 Серпня 2017, 20:48
А ЯКУ РОЛЬ ВИКОНУЄ ЗАПРОШЕНИЙ ДО УЧАСТІ НАЧАЛЬНИК ЗЕМЕЛЬНОГО ВІДДІЛУ ЛОГВІНОВ В.Г. У РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА, У ВИКОНАННІ ЗАВДАННЯ ЦЕНТРУ ?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024