«Кожна мить – коштовна»: чим унікальний ювелірний магазин «Перлина» у Ковелі

27 Травня 2021, 14:38
«Перлина» у Ковелі може похвалитисяшироким асортиментом Реклама 1596
«Перлина» у Ковелі може похвалитисяшироким асортиментом

Вишуканість золота, блиск срібла, сяйво діамантів та дорогоцінних каменів вабить кожного. 

Комусь до душі мінімалістичні пусети зі смарагдами, хтось надає перевагу яскравим сережкам та підвіскам, фалангові каблучки теж мають своїх поціновувачів.

 Кожна прикраса нагадує про коштовні миті життя. Асортиментом та красою ювелірних виробів вражає магазин «Перлина». Крамниця розташована у самому центрі Ковеля – на вулиці Міцкевича 1а.

Це один із перших ювелірних магазинів міста, який працює вже понад тридцять років. Сьогодні там панує унікальна атмосфера, у якій кожен гість відчуває себе особливим. На кожного покупця чекає його омріяна прикраса. Адже вибір у крамниці – широкий: представлені вироби з золота та срібла. Є коштовності із діамантами та іншим дорогоцінним чи напівдорогоцінним камінням. Можна обрати перстні, сережки, кольє, підвіски, браслети і обручки. І усе тому, що кожна прикраса – це окрема історія.  

У «Перлині» - коштовності, які зберігають найцінніші та найдорожчі спогади: про вінчання чи хрещення, про перший день народження чи річницю весілля. У магазині знають, як підібрати каблучку для заручин чи прикраси для мами. Консультанти ввічливо та ненав’язливо дадуть поради і підкажуть, на що звернути увагу.   

Окрім великого асортименту та професійних працівників  приємно вражають акції. До 30 червня у крамниці діють знижки до – 40% на срібло та до – 50% на золото. Завдяки цьому омріяні прикраси стають доступнішими. 

У магазині подбали і про те, щоб містяни могли ознайомитися із асортиментом не виходячи з дому. Уся ювелірна крамниця  - у телефоні завдяки Інстаграм-сторінці магазину. Побачити акаунт можна за посиланням.

Працівники крамниці знають, як важливо ощасливити близьких, тому завжди радіють, що здійснюють мрії клієнтів, дарують їм радість. А найцінніше – стають частиною саме «коштовних моментів». 

«Ми дуже любимо свою роботу за те, що даруємо людям щастя, що допомагаємо здійснити мрії», — зізнаються у ювелірній крамниці «Перлина».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром