Схуднення, яке не шкодить здоров'ю: прості правила

02 Червня 2021, 16:21
Реклама 806

 

Зайва вага — проблема, з якою стикається кожна друга дівчина. Найчастіше бажання позбутися від зайвих кілограмів з'являється спонтанно. Багато дівчат приймають рішення дотримуватися жорсткої дієти. Результат вдається отримати. Але з гарною фігурою можна придбати ще й безліч проблем зі здоров'ям. Щоб схуднути без неприємних наслідків, потрібно дотримуватися простих правил. Ознайомтесь з переліком який підготоували EVA Blog

Помірне фізичне навантаження

Спорт, безсумнівно, допомагає повернути фігуру в форму. Але навантаження повинні відповідати стану здоров'я. Надмірна активність нерідко призводить до підвищення тиску. Краще дізнайтеся, як правильно робити вакуум або планку. Такі вправи не вплинуть суттєво на роботу кровеносно-судинної системи і допоможуть зміцнити м'язи живота і сідниць. Хороші результати дадуть також піші прогулянки на довгі відстані.

Ніякого голодування!

У мережі можна зустріти багато монодієт, які допомагають скинути від 5 до 10 кг всього за тиждень. Дотримуватися їх категорично не можна. Інакше можна отримати проблеми зі сном, нервовий зрив і гастрит. Харчування має бути правильним і збалансованим.

Щоб почати худнути, потрібно забути про почуття голоду. Переїдати теж не можна. Ідеальний варіант - харчування п'ять разів на день невеликими порціями. На роботу завжди можна взяти з собою йогурт або овочі. Вранці не потрібно відмовлятися від сніданку. Після 18.00 їсти можна. Останній прийом їжі повинен бути за 2-3 години до нічного сну.

Сприяти схудненню буде також дотримання правильного питного режиму. Доросла людина повинна випивати не менше 1,5 л чистої води на добу. Це буде сприяти виведенню токсинів з організму і поліпшить метаболізм. Дотримуючись лише цього правила вдасться позбутися від 2-3 зайвих кілограмів за місяць.

Забудьте про ваги

Схуднення може перетворитися в нав'язливу ідею. Якщо дивитися щодня на ваги, це може стати причиною нервового напруження. Потрібно відпустити ситуацію, дотримуватися правил описаних вище і просто насолоджуватися життям. Результат не змусить себе чекати!

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024