У Ковелі п'яний чоловік намагався викрасти товар в магазині

03 Червня 2021, 14:27
933
У Ковелі намагалися викрасти у магазині товари.
 
Про це інформують на сторінці волинських патрульних у Facebook.
 
2 червня, близько 12-ї години, ковельським патрульним надійшло повідомлення про крадіжку в одному з магазинів на вулиці Лесі Українки. 
 
Патрульні приїхали на місце події та поспілкувалися із охоронцем магазину. Він повідомив, що невідомий з ознаками алкогольного сп’яніння викрав у магазині товари. До приїзду поліцейських, він перебував у технічному приміщенні. Зі слів заявника, викрадені товари були у кишенях чоловіка, тому патрульні провели поверхневу перевірк.  ,
 
Під час цього 29-річний чоловік не виконував законних неодноразово повторених вимог поліцейського, відмовлявся у здійсненні поверхневої перевірки, висловлювався нецензурною лайкою в бік охоронців магазину та поліцейських, поводив себе нахабно та зухвало.
 
У результаті в нього все ж виявили викрадені речі. А огляд на встановлення стану алкогольного сп’яніння у медичному закладі показав позитивний результат.
 
На чоловіка патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме за ч.1 ст.178 (Поява у громадських місцях у п'яному вигляді), ч.1 ст.51 (Дрібне викрадення чужого майна), ст.173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.
 
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.
 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024