Чемпіонат Волині з футболу: «Ковель-Волинь» перемогла хорівську «Надію»

03 Вересня 2017, 17:22
2161

У Ковелі відбувся перший тур чемпіонату Волині з футболу. Команда Футбольного центру «Ковель-Волинь» приймала хорівський Футбольний клуб «Надія». 

Про це повідомляється на сайті футбольного клубу «Ковель-Волинь».

Впродовж усієї гри ковельчани володіли перевагою на власному полі. Результатом боротьби стали три забиті голи у ворота супротивника. Перший тамй закінчився рахунком 2:0, в якому обома влучними ударами відзначився Дмитро Щербань, котрий замінив форварда Олександра Ліщука. На 22-й хвилині другого тайму Роман Романчук забив до воріт «Надії» ще один вирішальний гол.

Нелегкий поєдинок, з рахунком 3:1, закінчився перемогою ковельчан.

«Понад місяць ми готувалися до цього матчу, тому хлопці виконали значний обсяг роботи. До команди, яка провела гру, «влилося» багато молодих гравців. Сьогодні ми дали шанс молодим! 

В основному складі були задіяні хлопці 17-18 років, серед яких дебютував 21-річний нападник Дмитро Щербань. Тому на часі розвиток молоді, адже вона повинна приносити перемоги на полях України та сусідніх країн», – поділився своїми враження після матчу головний тренер команди Юрій Романчук.

Нагадуємо, що команда ФЦ «Ковель-Волинь» наступний матч проведе 9 вересня цього року на виїзді (м. Любомль). Зустрічатиме ковельчан команда ФК «Рубіж».

 



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024