У ковельських школах пролунав Останній дзвоник

08 Червня 2021, 18:40
У ковельських школах пролунав Останній дзвоник 1876
У ковельських школах пролунав Останній дзвоник

У школах Ковельської громади пролунав останній дзвоник.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Свято відбулось у 20 закладах, у яких навчається 10 тисяч 700 учнів. З них - майже 400 випускники одинадцятих класів.

Міський голова Ігор Чайка побував на урочистостях у ліцеї № 3 імені Лесі Українки. Він каже, що завітав сюди не тільки як мер міста, але і як батько дітей, які ходили в цю школу і успішно закінчили її. Тож із цим закладом у нього пов’язано дуже багато теплих спогадів.

«Так багато любові ви забираєте звідси з собою. Несіть її в світ, примножуйте знання, які здобули в цій школі. Навчайтеся новому і примножуйте славу свого міста вашими успіхами. Я зі своєю командою продовжуватиму робити все можливе, щоб вам хотілося тут жити. Щоб ви завжди мали привід, де б не були, з гордістю казати «Я – ковельчанин. І це – найкраще місто на Землі», — сказав у своїй промові Ігор Чайка.

Міський голова привітав із закінченням навчального року колектив ліцею, побажав гарного відпочинку учням молодших і середніх класів, висловив повагу освітянам.

Також слова звучали й від випускників, директора навчального закладу Василя Оксентюка.

Кращим учням та педагогам вручили відзнаки. Серед них – переможцям міських та обласних олімпіад, призерам всеукраїнських олімпіад, інтелектуальних конкурсів, лауреатам конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт.

Найбільше уваги – одинадцятикласникам. Саме у стінах рідної школи вони знайшли справжніх друзів, навчилися поважати один одного та цінувати кожну хвилину життя. Попереду — нові випробування і перемоги.

А шкільний вальс у їх виконанні був надзвичайно зворушливим моментом для усіх, хто прийшов на свято.

І врешті пролунав останній дзвоник, який покликав учнів на канікули, а одинадцятикласників – у доросле самостійне життя.

 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39