Ковельських тренерів привітали з професійним святом

05 Вересня 2017, 12:00
1887

Напередодні Дня фізичної культури і спорту, який традиційно відзначається у другу суботу вересня, міський голова Олег Кіндер привітав усіх тренерів спортивних закладів міста з професійним святом.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Він подякував за роботу, хороші результати, яких вони досягають разом зі своїми учнями та зазначив, що у Ковелі міська влада прагне підтримувати галузь, поліпшувати матеріально-технічну базу.

Зокрема, у попередні роки збудовано 4 міні-стадіони, відкрито новий тенісний клуб у третій школі, проведено реконструкцію стадіону «Верес», облаштовано два тренувальних футбольних поля міського центру «Спорт для всіх».

Нині завершується утеплення фасаду Комплексної ДЮСШ імені Євгена Кондратовича. Тепер ця будівля прикрашає бульвар Лесі Українки. Є серйозні плани щодо поліпшення футбольних полів у МЦ «Спорт для всіх». Тут підтримку обіцяє надати народний депутат України Степан Івахів та його фонд «Патріоти Волині».

Щодо стадіону «Локомотив, то підготовлено проект з польським містом Щучином на реконструкцію цього об’єкта. Є сподівання залучити сюди європейські гроші. 

Міський голова відзначив роботу свого заступника Ігоря Прокопіва, який докладає чимало зусиль, аби у Ковелі ставало більше спортивних обєктів, існуючі були в належному стані, щоб створити для дітей та усіх охочих займатись спортом хороші умови. За його словами, саме Ігор Ярославович є ініціатором багатьох позитивних змін, що відбулись у спорті в нашому місті. 

На завершення зустрічі представники міської влади вручили тренерам нові спортивні костюми.

 



2




1

Коментарі
05 Вересня 2017, 16:17
Ігор Ярославович будь-ласка займіться серйозно стадіоном "Локомотив" за одно і річку почистіть
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39