Як провели Перший дзвоник у селі Доротище

07 Вересня 2017, 10:22
5729

У святі Першого дзвоника в школі села Доротище взяли участь педагоги навчального закладу, учні, батьки, представники громадськості.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської районної ради у Фейсбук.

Свято розпочалося із внесення Державного прапора. З уст присутніх велично прозвучав Державний гімн України. Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх загиблих воїнів в зоні АТО та усіх, хто віддав своє життя за єдину, незалежну Україну, за мир на рідній землі.

1

1

2

 

З початком навчального року вчителів та учнів привітав голова районної ради Андрій Броїло, який зазначив: «1 вересня - цей день є початком радісного свята для кожного з нас. День знань єднає усі покоління, це свято молодості і надії. Района влада приділяє значну увагу розвитку галузі освіти району, матеріально-технічному забезпеченню навчальних закладів». Вітаючи шкільну родину зі святом Андрій Петрович подякував директору, вчителям та іншим працівникам закладу за підготовку до нового навчального року.

 


 

З вуст наймолодших вихованців школи пролунали поетичні рядки. У свою чергу дев'ятикласники побажали своїм маленьким наступникам берегти традиції навчального закладу, примножувати своїми здобутками його успіхи.

 

1

 

Після святкової лінійки всі учні пішли на свій перший урок.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром