Депутат вимагає вільного доступу до рекреаційному пункту на вулиці Мрії у Ковелі

07 Вересня 2017, 13:34

Журналістам нашого видання передали копії документів, які стосуються оренди земельної ділянки на вулиці Мрії, на якій орендар створив рекреаційний пункт, викопавши ставок.

Надав їх голова фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс. У своєму депутатському зверненні до мера міста Олега Кіндера він просить виправити порушення законодавства України та забезпечити вільний доступ громадян до цієї водойми.

«У випадку перешкоджання громадянам здійснювати передбачені Конституцією України та чинним законодавством України права буду змушений ставити питання про дострокове розірвання вищезазначеного договору оренди земельної ділянки», – заявив депутат.

З приводу порядку користування цією ділянкою міський голова скерував депутатське звернення до головного управління Держгеокадастру у Волинській області, звідки відповіли, що забезпечення вільного доступу громадян до тієї чи іншої земельної ділянки не відноситься до повноважень даного управління, а самоврядний контроль за використанням та охороною земель здійснюється міською радою.

Днями наше видання повідомляло про те, що біля цієї рекреаційної зони побувала група ковельчан на чолі з депутатом Ігорем Пінісом.