У Ковелі відремонтують прибудинкові території на бульварі Лесі Українки

17 Червня 2021, 17:00
У Ковелі відремонтують прибудинкові території на бульварі Лесі Українки 1312
У Ковелі відремонтують прибудинкові території на бульварі Лесі Українки

 

Ковельський міський голова Ігор Чайка та його заступники зустрілися з мешканцями будинків №№ 31, 33 та 35, що на бульварі Лесі Українки.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Проєкт, з яким їх ознайомив директор ПП «Ковелькомунпроект» Віктор Дубина, передбачає покращення благоустрою, ігрові та спортивні майданчики для дітей, збереження зеленої зони, встановлення сучасного освітлення тощо.

Мешканці попросили не збільшувати кількість паркомісць, облаштувати пожежний вихід з ринку та провести водовідведення, адже ця проблема тут — одна з найважливіших в час негоди та дощів. Також запропонували зробити освітлення арки, яка з'єднує будинки.

«На сьогоднішній день у Ковелі дуже багато прибудинкових територій, які потребують ремонту. Ми зустрічались з мешканцями суміжних з вашими будинків, обговорювали й з ними всі деталі, адже ця реконструкція — одна з наймасштабніших у місті. Плануємо покращити території 10 дворів. Вже розпочались роботи на вулицях Сагайдачного, 6 та Театральній, 28. Можливо, не вийде зробити все у поточному році, проте обов'язково врахуємо всі побажання, аби упорядкувати двори та зробити їх комфортнішими для проживання», — сказав міський голова Ігор Чайка.


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39