«Що ви мені казали за цю дитину?», – волонтерка показала щасливу і усміхнену Настю Абрамчук

10 Вересня 2017, 11:18
3490

Ковельчанка Настуся Абрамчук, яка довго лікується від важкої хвороби і пройшла опромінення в Туреччині, наразі вже пішла до школи і значно краще себе почуває. Вона малює, співає, читає вірши, хоча лікарі вважали її безнадійно-помираючою.

Про це написала волонтер Наталія Попова на своїй сторінці у Facebook.

«Різниця між цими фото рівно 3 місяці...  На першому фото безнадійна і помираюча, лежача Настуся Абрамчук (вирок винесено нашими українськими лікарями і в Києві і в Луцьку... рахунок йшов на дні).

Дівчинка якраз перед ризикованою відправкою на лікування в клініку за кордон, до Туреччини. Ми в Волинській обласній дитячій лікарні.. мала там безвилазно з грудня 2016 року по червень 2017...

На другому фото та сама Настуся Абрамчук після 3-місячного стабілізування, лікування, опромінювання в закордонній клініці - це поки без операціі, лише професійність лікарів, правильно підібрані ліки і дози та процедури!! Сьогодні ми в Ковелі у дитини в рідній хаті. Вона сидить сама, говоре і шуткує!! Малює, співає , читає вірши і знову вчиться в школі!!

Мене сльози душать за нашу медицину ((((((((((((((...
ЦЯ ДИТИНА ЖИВЕ!!! ЖИВЕ НОРМАЛЬНЕ, ЩАСЛИВЕ, БЕЗБОЛІСНЕ ЖИТТЯ В СВОЇЙ РОДИНІ!!!
ЗГАДАЙТЕ, ЛІКАРІ, ЩО ВИ МЕНІ КАЗАЛИ ЗА ЦЮ ДИТИНУ!!!!???(((
Я знаю, що ви читаєте.... 
жити не соромно?....».

 



 

«ЩОБ ВСІ БУЛИ ЗДОРОВІ І НЕ ХВАТАЛИСЯ НЄРВОВ!!!! Такий тост з шампанським урочисто виголосила наша Настуся коли ми цього тижня святкували іі досягнення в Ковелі)))!!»,  – йдеться на сторінці «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у Фейсбук.

Повідомляється, що зараз дівчинка приймає в Ковелі хіміотерапію, а турецькі лікарі продовжують лікувати дівчинку дистанційно. І чекають Настю на наступний етап лікування. Вже зменшено кількість гормонів. Ліки для дівчинки повністю закуповуються і передаються зі Стамбулу. 

Кошти продовжують збирати для поїздки дівчинки на другий етап лікування в клініці у Стамбулі в жовтні. 

Картка Приватбанку: Абрамчук Сергій 4149 4996 4811 1977

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024