Поліція заперечує крадіжку біля Ковеля кабелю та труб

11 Вересня 2017, 11:00
4344

Про це повідомила секретар громадської ради при Ковельській міськраді Галина Артюшенко, посилаючись на свою зустріч із начальником місцевого відділу поліції Іваном Тусем.

Наше видання інформувало читачів, що активісти виявили екскаватор без номерів, який ночами розкопує кабель і труби із трубопроводу, прокладеного через територію садівничого масиву «Білий налив» та поле, яке належить Колодяжненській громаді. На місці події разом із Галиною Артюшенко побували депутати Ковельської міської ради Ігор Пініс («УКРОП»), Ірина Роїк («Солідарність»), активіст Олександр Кашик.

 




 

«Пропозиція, щоб наші можновладці дивилися, яким чином роздерибанюють нашу країну. І якщо, скажемо, 10 метрів ширини лісополоси вирвали, просто знищили і на це ніхто не звертає увагу, то для чого на сьогоднішній день лісництво у нас як таке. Ці «фури», які навантажуються цими трубами, їдуть в певних напрямках, супроводжуються працівниками міліції», – мовив Олександр Кашик.

 


 

Далі активісти викликали поліцію, подали заяву про вчинення злочину, сфотографували «місце вчинення злочину». Пізніше Галина Артюшенко зателефонувала до Рівного за номером, який вказано на знакові: «КОПАТИ ЗАБОРОНЕНО».

«Наступного дня начальник Ковельської поліції Іван Гаврилович Тусь під час зустрічі розповів мені, що організація, яка здійснює демонтаж трубопроводу має офіційні дозвільні документи. Іван Гаврилович сказав, що володіє інформацією, що роботи по демонтажу труб будуть продовжуватися аж до м. Луцька і далі», – пише Галина Олексіївна на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, поле, яке належить Колодяжненській громаді, після звільнення від трубопроводу, буде розділене на земельні ділянки, які будуть передані у приватну власність громадянам, в тому числі учасникам АТО для будівництва та обслуговування житлових будинків і господарських будівель.

«Того ж дня мені зателефонував незнайомий чоловік, який назвався начальником служби безпеки ДП «ПрикарпатЗахідтранс» і повідомив наступне: «На подану Вами інформацію повідомляю, що нашим підприємством найнято спеціальне підприємство, яке має відповідні дозволи на проведення цих робіт. Але я хочу подякувати Вам, що проявили уважність і надали нам таку інформацію. Там виїжджала поліція, там робиться все легально», – передає слова співрозмовника Галина Артюшенко.

Чому екскаватор «спеціально найнятого підприємства» немає номерних знаків – ніхто не пояснив. 

Коментарі
11 Вересня 2017, 14:45
Ото вльот)))))))!!!! Оказуєця ніякого злочину нема.)))) А є від самих депутатів і активістів вльот під кримінал. 383 стаття Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину )))))
11 Вересня 2017, 17:22
Боже правий, як же ви - "рєшателі", чиновники з мінімумом професіоналізму, але з нестримним бажанням отримувати хабарі, 'відкати', ті, хто живе за принципом "щоб у мене все було, але мені за те нічого не було"ненавидити тих, хто хоч щось намагається зробити для ГРОМАДИ, а не лише працює на свою безрозмірну кишеню. Вас, бідолаг, від дій нормальних людей плющить і корчить, бо на їх фоні видно всю вашу ницість та убогість, не дивлячись на мільйони в грошових знаках.
11 Вересня 2017, 18:50
Нікого не плющить і не корчить від дій дійсно нормальних людей , а не безнадійних популістів піарщиків. Дуже багатьох нормальних людей вже нудить від намагань кучки штатних піарщиків за найменшої нагоди потрапити в центр уваги. Дуже добре, що вони мають такий вльот Може надалі будуть думати в гонитьбі за черговими дешевими сенсаціями.
11 Вересня 2017, 19:40
Це Артюшенко і Повністю немає чим зайнятись !!! Роздувати і піаряться, бо більше нічого зробити не можуть....
11 Вересня 2017, 19:41
Забовбав той правопис)))) не Повністю а Пінісу, ото прізвище , що завжди його виправляє...
11 Вересня 2017, 20:05
Галина Артюшенко Сенсація не відбулася, Може вже варто припинити пошук такого роду сенсацій, а брати під контроль депутатів та членів ГР вирішення дійсно важливих для членів громади проблем ринку та ВСЗ?
11 Вересня 2017, 20:32
Ще й як плющить!!!! Ого , зацепило!!!
11 Вересня 2017, 22:20
Чому екскаватор «спеціально найнятого підприємства» немає номерних знаків – ніхто не пояснив.
11 Вересня 2017, 23:42
Одне діло крадуть труби, а номери зовсім інше....
12 Вересня 2017, 02:19
1. Кожна людина має право повідомити про злочин, якщо вона сумнівається у законності виявленого.<br/>2. Номерних знаків на тракторі нема і це має в кожного бути сумнів у законності його використання.<br/>3. Пояснення оточуючих про те, що трактор працює ночами також є сумнівом у законності його роботи.<br/>4. Зверніть увагу як зрізають дерева дорожні служби вздовж доріг. Підчищають навіть маленькі гілки, а тут дерева змішані з землею. Так роблять тільки злодії та нелюди.<br/>5. Хай Тусь і начальник безпеки дадуть письмові документи про дозволи на викопування труб і кабеля і з того місця, куди їх відвозять і з якою метою, хто які має від цього прибутки.
12 Вересня 2017, 02:29
Необхідно було мати стопудову впевненість в тому,що здійснюється злочин , а не здіймати передчасно галас на телебаченні та в інтернеті,
12 Вересня 2017, 08:26
Вони, можновладці самі у себе вкрали
12 Вересня 2017, 11:48
Горе-акивісти, піарщики!!! А що ви робили в кущах за містом? Займіться нарешті ділом!!!!!<br/>Дістали!
12 Вересня 2017, 12:34
Горе-ковельчанин!!!!!Займись і ти ділом.Не задавай питань, а роби свою роботу.Заздри мовчки.
12 Вересня 2017, 12:57
Нічого кримінального в тому, що було звернуто увагу громадськості і правоохоронних органів на факт викопування труб і вирубки зелених насаджень немає, А цілковита тиша потрібна особам на кшалт Інни Конащук, які вважають себе господарями міста. І лише спротив мешканців будинків по НЕзалежності, 55,57, 61 та втручання активістів не дозволили реалізуватися планам по незаконному використанню землі.
13 Вересня 2017, 09:57
Дозвіл на короткоствольний вогнепал - і всі пролеми вирішаться. Не потрібно буде ніякої поліції і служб езпеки, бо тоді буде громадянин почувати себе в спокої і безпеці. Влаштував засідку, прострелив ногу - віддав підараса в руки поліції, нехай вже тоді і розбираються, хто правий, а хто - ні! На поліцію надій нема, її рейтинг довіри з кожним днем наближається до відмітки Маріанської западини.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024