У Ковелі заклади культури підготували до роботи в осінньо-зимовий період

11 Вересня 2017, 16:21
2348

В Народному домі «Просвіта», школі мистецтв, дитячій художній школі імені Андроника Лазарчука, історичному музеї, міському парку культури і відпочинку ім.Лесі Українки виконали значний об’єм робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Нині у народному домі  «Просвіта» ведеться капітальний ремонт глядацького залу та фойє, який планується завершити у листопаді. Аби у приміщеннях було не лише гарно й ошатно, але й комфортно, замінено зовнішню й частково внутрішню системи теплопостачання, встановлено енергозберігаючі вікна, дверні блоки.

Аби забезпечити належний температурний режим у холодну пору року, у школі мистецтв полагоджено мережу опалення на другому поверсі, підведено її до вестибюлю, в окремих кабінетах замінено двері, віконні отвори. 

Готувались до зими і разом до нового навчального року і в дитячій художній школі. Пофарбували підлогу в аудиторіях та коридорі, мольберти, подіуми, столики для скульптури. Здійснено перевірку системи опалення та частково замінено підземні комунікації.

Окрім цього, пройшов перший етап конкурсного відбору спільний з польським містом Ленчною проект стосовно реконструкції історичного музею. У разі його перемоги, у закладі відбудуться значні зміни. А  нещодавно тут  утеплили вхідні двері, встановили віконні ролети.

Коментарі
12 Вересня 2017, 08:22
А СКІЛЬКИ КЕРОВНІКИ ПОКЛАЛИ В КИШЕНЮ
12 Вересня 2017, 13:10
Пора керівнцитву поміняти авто
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром