Голоби: відкрили сучасний спортивний майданчик

12 Вересня 2017, 11:07
5858

В неділю,10 вересня, в Голобській об'єднаній територіальній громаді відбулась визначна подія – офіційне відкриття універсального ігрового спортивного майданчика з синтетичним покриттям.

Про це йдеться на сайті Голобської громади.

З нагоди такого спортивного дійства на стадіоні «Дружба» зібралось багато жителів громади, учнівської та юнацької спільноти і, звісно, чимало гостей.
 


 

Урочистий захід розпочався з Гімну України та підняття державного прапору. Право підняти синьо-жовний стяг у височінь неба було надано Діані Якобчук, призерці Всеукраїнської дитячо - юнацької спортивно - патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та Олександру Віхоть, судді ІІ категорії Чемпіонату України з футболу. 

 










 

Першим до вітального слова був запрошений керівник територіальної громади Сергій Гарбарук. Сергій Володимирович говорив, що за час свого існування об’єднана територіальна громада крок за кроком підвищує рівень життя громадян, прагне залучати  дітей до занять спортом, здорового способу життя, розвивати їх, адже молодь – майбутнє нації.

Голова громади дякував очільнику райдержадміністрації за сприяння у реалізації цього інвестиційного проекту на всіх його етапах і розповів, як спільними зусиллями вдалось зреалізувати за кошти Державного фонду регіонального розвитку інвестиційний проект під назвою «Реконструкція стадіону «Дружба» смт Голоби»  і створити перший на Ковельщині ігровий спортивний майданчик європейського типу.   

Віктор Козак висловив надію, що відтепер, школярі та молодь у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом, тим самим зміцнюватимуть своє здоров'я і цей сучасний спортивний об'єкт виростить не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона.

Святково - емоційного та піднесеного  насторою усім учасникам свята додала його мистецька частина у виконанні вихованців дошкільного навчального закладу селища Голоби, соліста та футболіста із села Великий Порськ Владислава Біліча та вокального гурту «Гомін». Опісля завершення церемонії відкриття  та офіційного перерізання жовто - блакитної стрічки на поле вийшли спортивні юнацькі команди із Любитівської та Дрозднівської сільських рад, Голобської та Велицької об'єднаних територіальних громад, аби позмагатись за «Кубок голови райдержадміністрації».

За результатами  напружених ігор, цікавих футбольних баталій перемогу отримала команда із Любитова, друге місце посіла юнаціка команда Голобської ОТГ.















Коментарі
15 Вересня 2017, 14:42
Відкриття стадіону це досягнення,а лікарня на межі закриття це ніщо!!!!На стадіоні будуть лікувати!!!!,....
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024