Дубове: як у селищі провели свято Врожаю

13 Вересня 2017, 16:41
7494

Жителі Красноволі, Мислини, Гредьок, Городища і Облап, Вербки і Бахова, усі прибули на Свято Врожаю, яке проходило 10 вересня у селі Дубове.

Про це повідомляється на сайті Дубівської громади.

У програмі були спортивні та родинні змагання, забіг вулицями села «Про здоров’я дбаємо, гарний настрій маємо!», ярмарок, лотерея, дитячі розваги із казковими героями, конкурс «Відтвори логотип Дубівської громади», святковий концерт, куліш, ліхтарики миру та дискотека для усіх поколінь.

 





1

 

Ведучі Оксана Рокун та Юрій Мельник словами вітання відкрили концертну програму. Сільський голова Роман Троцюк  звернувся до жителів громади і подякував їм за натхненну і клопітку працю та невтомні руки. «Як буде хліб, то буде і добробут, то буде і пісня, а співати ми любимо всі – від малого до великого», – додав Роман Троцюк. Пісня, яку він виконав з донькою Катериною наповнила серця глядачів любов’ю та подарувала гарний настрій.

Дитяча і всім знайома дитяча пісенька «Коровай» у виконанні вихованців дитячого садка «Дзвіночок» не залишила байдужим, мабуть, жодного.

З гарним настроєм глядачі свята зустріли вокальний колектив Дубівського будинку культури «Барвограй» з піснею «Чорниці» та уміло обіграною з українськими національними стравами піснею «Картопелька». Зворушливі музичні вітання також подарував народний жіночий аматорський колектив «Лелія».

Гучними оплесками присутні урочистостей зустрічали гостей з Облап, які крім пісень здивували усіх сценкою «Два кума». Жартівливою піснею «Дієта» вокальний колектив села Вербка підняв настрій глядачам свята. З піснею «Волинь» привітали усіх з Святом Врожаю жіночий колектив села Городище.

Глядачі концерту були захоплені майстерністю Яни Савюк, Уляни Буднік, Анни Куран, Артема Романюка з Яною Антонюк, та співочого соловейка Святослава Панасюка.

Ажіотаж серед жителів громади викликала святкова лотерея. Щасливий квиток дістався Сергію Калінчику, який в подарунок отримав холодильник.

Родзинкою свята стала дискотека для всіх поколінь «На хвилях ретро пісень», яка продовжила святковий вечір.

 








1


1







Коментарі
13 Вересня 2017, 20:47
Село а не селище!!!!! Хто з вас бачив на святі урожай або в орендарів ?????соромно!куди ми докотились ?
13 Вересня 2017, 22:37
В минулому році на Вербці Обедкови дуже гарно і цікаво провели свято. А в Дубовій навіть тюка соломи не поставили. Треба було їх попросити провести це свято.
13 Вересня 2017, 22:54
А чому рома-космос з гітарою? Він же з пашою-шреком мали в космос полетіти! В космос тварюк.
14 Вересня 2017, 00:47
Нові господарі продали всю худобу, поля перепродані з рук в руки. Ні робочих місць, ні орендної плати, ні засобів виробництва. Бенкер під час чуми, яке свято якого врожаю? який піде за кордон і на якому наживуться нові господарі? При чому тут прості люди і для чого це совкове окозамилювання, причому за державні кошти? Геть подуріли? До совка вам ще далеко.
14 Вересня 2017, 11:22
А де керівники РДА?
14 Вересня 2017, 12:28
А причому тут РДА . коли Дубова ОТГ і сама вирішує свої питання без посередників.
14 Вересня 2017, 13:24
А водочки попити на дарма? Всі знають, що РДА таку справу поважає.
14 Вересня 2017, 14:48
Ви міцно відстали від новин. Вже нема сім`ї Об`єдкових на Вербці. Петро зробив рокову помилку, що одружився на Саковській, вона як була хвойдою і алкоголічкою так нею й залишилась не здібною до сімейного життя. Тому Петра в Вербці давно нема і свята проводять як ми бачимо через ду..у!
14 Вересня 2017, 18:52
Ото новина! Тож весною як хоронили Семенюка я їх бачив але разом вони вже не були. А так завжди як голубки не відходили один від одного. Те що вона хвора на низок, глотку і всю голову я чув ще до Петра але не вірив. Такого чоловіка проміняти на горілку і чужих чоловіків то треба бути дійсно дурнуватою. То хлопці дійсно правду про неї розповідали. Ото вчителі тепер пішли. «О времена, о нрави!» Дякую за таку погану новину.
17 Жовтня 2017, 00:37
О знов ця курва Саковська виплила. То ж це наша Вербська шлюха замінила стару доярку рижу Надю Левчучку. Над дітьми в школі знущається як тільки може. Дитину треба було пересадити щоб зір не губила. Курвисько калічила дитину, а місця були. А що петро? Це свята людина! Яку вона хотіла вбити. А його любить все село і навіть її синочки за батька приймали.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024