Волинські телеканали показали як в небі над Поворськом працювала бойова авіація

16 Вересня 2017, 18:09
5504

За легендою навчань літак-розвідник вивчить обстановку в умовному районі бойових дій та повернеться на місце дислокації. Через певний проміжок часу до виконання бойових завдань приступають інші екіпажі бомбардувальників та навчально-бойових альбатросів L39.

Про це йдеться в сюжеті «Телевізійного центру Ковель».

«В рамках зазначених навчань практично всі бойові частини повітряних сил були підняті по бойовій тривозі для перевірки їхньої спроможності виконувати завдання за призначенням. Завдання виконували екіпажі бомбардувальної авіації по визначених мішенях на зазначеному полігоні...», – каже керівник прес-центру командування повітряних сил Роман Юрчило.

Професійну майстерність на авіаційному полігоні «Повурськ» відточували як досвідчені пілоти, так і курсанти Харківського національного університету повітряних сил.

Окрім відпрацювання бойових навичок значну увагу організатори приділили і питанням безпеки місцевого населення. Інформаційний супровід навчань здійснювала група цивільно-військового співробітництва.

«Група побувала в усіх населених пунктах, які знаходяться в безпосередній близькості від полігону. Здійснено оповіщення, роздача інформаційних матеріалів щодо мети та завдань авіаційного навчання. Також були зібрання у місцевих школах, під час яких школярам старших класів доведено мету та завдання навчань, розповідалось про заходи безпеки під час застосування бойової авіації», – зазначає т.в.о. начальника групи цивільно-військового співробітництва командування повітряних сил Сергій Молчанов.

Окрім авіації в стратегічних командно-штабних навчаннях «Непохитна стійкість 2017» задіяли майже всі види ЗСУ.

 

 

«Непохитна стійкість 2017» в дії. В рамках Всеукраїнських командно-штабних навчань на Волині перевірили спроможність бойової авіації. На льотному полігоні «Повурськ» у Ковельському районі екіпажі повітряних суден відпрацювали бойові навички та ураження умовних цілей противника, – йдеться в сюжеті «12» телеканалу.

 

 

Коментарі
16 Вересня 2017, 23:31
Ледь втік звідти, все літали, літали... Ні одного українського літака не бачив. Всі, слава Богу, радянські, хоч і напіврозвалені.
17 Вересня 2017, 00:00
Причом тут твій ср@ний СССР? Аеро L-39 «Альбатрос» (Aero L-39 Albatros) — навчально-тренувальний і навчально-бойовий літак чехословацької авіабудівної фірми Aero Vodochody. Серійно вироблявся до 1999 року (побудовано 2868 літаків). Перебуває на озброєнні понад 30 країн світу.
17 Вересня 2017, 13:34
ІІдіоте, при чому твій чеський Альбатрос, який, до речі,&quot;Зробив перший політ 4 листопада 1968 року. У 1972 році був вибраний основним навчально-тренувальним літаком країн-учасниць Організації Варшавського договору&quot;<br/> Вгорі чітко написано: бомбардувальники. Знаєш хоч ОДНОГО штуромовика чи бомбардувальника в Україні, який не був вироблений
17 Вересня 2017, 13:35
при Союзі? Чи може ти, придурошний, вважаєш, що твої кохані піндоси вже дали В-52 і Стелси? Лісу не хватить їх купити. За вугілля розрахуйтесь.
17 Вересня 2017, 13:38
Чого ти пиз....ш, грибники правильно все кажуть. Літали штурмовики СУ-24, з Луцька піднімались.
18 Вересня 2017, 00:17
а совєцькі літаки хіба хто будував і проектував? Українці, шановні, українці і всі остальні, так що кацапською ту техніку аж ніяк не можна назвати. Вивчайте історію і той союз тримався на українцях, як не крути = то наша історія, Усілякі там совки не приписуйте ті досягнення якимось міфічним людям і сраним комунякам, це були НАШІ діди і батьки.
18 Вересня 2017, 01:26
Авжеж, совєтські літаки будували і проектували лише українці, найвеличніша нація у Всесвіті. Антонов, Яковлєв, Іллюшин, Полікарпов, Туполєв, Мясищев, Лавочкін. Одні щирі українці, і то з галицьким корінням.<br/> Ти рагулятина дурна, хоч читанку прочитав у своєму житті, великий будівельнику параш для поляків?
18 Вересня 2017, 11:39
Культура спілкування на &quot; найвищому &quot; рівні , &quot; зразок &quot; для підростающого покоління...
18 Вересня 2017, 15:56
Кажуть, вступну кампанію до ПТУ продовжили до 19 вересня, бо не можуть набрати достатню кількість учнів? А чого туди йти, якщо роботи один х... не буде. Простіше зразу їхати по світу в наймити.
19 Вересня 2017, 12:43
многое узнаю, оказывается сююз держался только за счет украины, вы какие там грибы собираете и что курите, вот такие больные обкуренные да еще и грибов поедят и крутят глобус украины птушникам,
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром