У Ковелі розповіли про військову службу за контрактом

17 Вересня 2017, 11:02
2525

Днями працівники центру зайнятості спільно з Ковельським міським військовим комісаріатом підготували семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України для 16 безробітних. Постійно організовуються ярмарки вакансій. 

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

На виконання державної програми переходу Збройних сил України до комплектування військовослужбовцями за контрактом Ковельський міськрайонний центр зайнятості широко проводить інформаційно-консультаційну діяльність. Незайнятим громадянам, зокрема  молоді, фахівці розповідають про проходження військової служби за контрактом як можливість отримати перспективне робоче місце.

У приміщенні центру облаштоване  робоче місце для представника військкомату, де громадянам щоденно надають консультації про військову службу за контрактом. Присутніх ознайомлюють з процедурою відбору кандидатів. Усі бажаючі отримують відповіді на безліч запитань, а також тематичні інформаційні листівки. 

 



 

Коментарі
18 Вересня 2017, 11:07
У Збройні Сили на контрактну службу повинні іти люди, які хочуть бути військовими по своїм морально діловим якостям і готові стійко переносити всі тяготи специфіки цієї діяльності . Не потрібно розповідати і агітувати тільки про високе грошове забезпечення для отримання робочого місця, але і про будні військової служби, про високу відповідальність і значні ризики для себе при поводженні зі зброєю і боєприпасами. Почувши всю правду , що його чекає, але даний кандидат морально готовий на таке , можна приступати до слідуючого етапу відбору шановні військоматчики " патріоти " які самі бояться війська !!!
19 Вересня 2017, 17:29
Мо України використовує солдатів доти доки вони здорові. Забрав здоров'я не дає ні виплат ні компенсацій ,просто видаляють з списків і все людина лишається сам на сам з своім горем. Наглядний приклад -офіцер з ковеля якому волонтери розпочали збір грошей _для пересадки нирки. Мо мовчить і навіть мови нема, а хлопець ще рік назад був здоровим
19 Вересня 2017, 17:32
Такий же випадок трапився з хлопчиною котрий впав перед порошенком під час інавгурації. Його просто демобілізували і все! А здоров'я своє він втратив у армії. Так що нема добра в зсу
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024