У Ковелі збудують паркан за півмільйона гривень з міського бюджету

18 Вересня 2017, 17:12

Про це йдеться у пояснювальній записці фінансового управління виконавчого комітету, яка подана на розгляд чергової сесії Ковельської міської ради.

«У зв’язку з виготовленням проектно-кошторисної документації по будівництву футбольних полів, кошти виділялись на дану ціль в обсязі 2,0 мільйони гривень, за пропозицією розпорядника від 04 вересня 2017 року №115, об’єкт «Друга черга будівництва футбольних полів» перейменувати на: «Реконструкція футбольного поля» – в сумі 1490,0 тисяч гривень та «Будівництво паркану» – в сумі 510,0 тисяч гривень на території фізкультурно-оздоровчого комплексу міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», – зазначає у документі начальник управління Валентина Романчук.

4 вересня цього року під час зустрічі із тренерами спортивних закладів міста мер Олег Кіндер сказав, що облаштовано два тренувальних футбольних поля міського центру «Спорт для всіх», і що є серйозні плани щодо поліпшення футбольних полів цього центру. За словами Олега Олексійовича, тут підтримку обіцяє надати народний депутат України Степан Івахів та його фонд «Патріоти Волині».