Ковельські «укропівці» підтримують псевдоатовця, який випросив у влади мільйон на житло, - ЗМІ

19 Вересня 2017, 13:25
2436

Василь Король, який представляється бійцем батальйону «АЙДАР» та комендантом селища Новоайдар, так і не зміг навести у приклад бої, в яких брав участь на сході України протягом 2014-2016 років, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Зокрема, після оприлюднення інформації про те, що Василь Король отримав майже мільйон гривень субвенції на придбання житла в Луцьку, з ним зустрілися штурмовики батальйону «АЙДАР». Переглянувши документи, які чоловік надав чиновникам Луцької міськради, у добровольців виникла низка питань щодо їх правдивості. Тож вони під час зустрічі поставили Василю Королю всього кілька питань – у яких боях він брав участь, з ким насправді воював та де отримав поранення.

Проте, однозначної та правдивої відповіді на жодне з цих питань – айдарівці так і не отримали.

«За такі слова… з вами повинна розбиратись прокуратура, де ви там були… Половінкінский спецназ разом з Лихолітом і Радченком. Половінкино – це в 2014 році 80 км від передової було. Як бої там були? Які поранення? Я скільки не був в Новоайдарі – там ні разу тебе ніхто не бачив. Те саме в Трьохізбенці. А в Лисичанську – там українські прапори», – емоційно апелювали штурмовики батальйону «АЙДАР» при зустрічі з псевдо-героєм.

Відео містить нецензурну лексику, тому перегляд обмежений 18+.

 

 

Василь Король так і не зміг дати чіткої відповіді у яких боях брав участь, а лише згадував де, та за яких обставин знайомився з Валентином Лихолітом. Також він не оминув увагою те, що звертався в СБУ, аби там надали інформацію, яка підтверджувала вклад, здійснений Василем Королем у «розбудову країни».

Схоже формулювання вказано і в довідці про обставини травми: «під час виконання бойового завдання в районі с.Трьохізбенка, Новоайдарівського району Луганської області – в зоні АТО захищЯючи Батьківщину».

 


 

Для багатьох бійців «АЙДАРУ», які стали добровольцями у 2014 році і по нині, попри поранення, не можуть отримати статус учасника бойових дій – таке формулювання викликає підозри. Тож багато айдарівців схиляються до того, що групу інвалідності за бойові поранення Василь Король отримав фіктивно.

Та ще більше добровольців потішила фраза Василя Короля, що саме він приніс і дістав танк Ігорю Рицку («Алмазу»). Який на той час схоже саме сидів у штабі.

На зустріч з бійцями батальйону «АЙДАР» Василь Король привіз із собою товариша-депутата Ковельської міської ради від фракції «УКРОП». Та він і поготів не мав що сказати аргументуючого на захист свого товариша псевдо-атовця.

Однак, з огляду на те, як оперативно нова проукропівська влада зуміла поставити Василя Короля за спрощеною системою для отримання компенсації на житло – стає зрозуміло хто лобіює його інтереси. Адже як інакше можна розцінювати той факт, що за рішенням Луцького міськвиконкому від 19 липня 2017 року його тільки внесли у позачергову чергу під №239 (25.04.2017), а вже 29 серпня цього року заступник міського голови Олександр Рачков оперативно підписав рішення комісії про призначення виплати в розмірі 1 085 189 гривень.

Цілком очевидним є те, що УКРОП у Луцьку підтримує шахраїв під виглядом атовців, в той час коли справжнім бійцям відмовляють. Та діям Василя Короля і його документам найближчим часом дадуть оцінку відповідні органи, які вже порушили кримінальне провадження.

Коментарі
19 Вересня 2017, 16:55
дерибан ? нє ?
19 Вересня 2017, 17:14
Посадити сеперську падлюку.То він зимою на сраку впав в ожеледицю пяний.А тепер герой...
19 Вересня 2017, 17:33
Хто підтримує псевдоатовця - звичайно ж, Косцьовят. Йому все можна, він же кукукнутий, він в психлікарні всі права завоював...
19 Вересня 2017, 18:18
В Ковелі люди дибіли! Вибрали депутатом шизіка прізвище якого косцьовят
19 Вересня 2017, 19:17
Ганьба УКРОПУ!!!!!!!<br/>Ганьба косцьовяту!!!!!
20 Вересня 2017, 00:55
Не чіпайте косцьовята, ми з ним на колчаковских фронтах воювали)))
20 Вересня 2017, 01:51
Кого хотіли - тих і маєте. А Лапіна-Золу вашого чому ще не судять? Чи він теж герой і патріот?
20 Вересня 2017, 02:09
Косьцьовята вже й у Ківерцях всі знають. Але ми не дибіли, бо його ніхто не вибирав. Він по партійних списках пройшов.. а діагноз точно не лікарі писали. Помилка на помилці.
20 Вересня 2017, 10:38
&quot; Молодець &quot; , Остап Бендер навіть до такого не додумався ??? Хто здійснював перевірку документів , також до буцигарні !!!
20 Вересня 2017, 20:59
А навіщо грузити вуха медичними термінами? Параноїдна шизофренія, мегаломанія, дипсоманія... Простіше буде і для всіх зрозуміло - кукукнутий!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024