У селі Дубове завершують ремонтувати дорогу

18 Липня 2021, 16:09
У селі Дубове завершують ремонтувати дорогу 1657
У селі Дубове завершують ремонтувати дорогу

Програма «Велике будівництво» змінює Дубівську громаду.

Про це пише очільник Дубівської громади Роман Троцюк у фейсбук.

В Дубівській громаді цього року втілюють проєкт капітального ремонту дороги М-19 на відрізку протяжністю 16 кілометрів. Даний проєкт, який реалізується цього року позитивно впливає на дорожню інфраструктуру сіл Дубове, Мислина, Секунь. 

Зараз будівельники будують другий (фінішний) шар асфальтного покриття в селі Дубове. 

«Хоча дані роботи створюють тимчасові незручності для водіїв — позитивні емоції все ж переважають. В подальшому, ми отримуємо можливість користуватися дорогою європейського зразка. Якісна дорога міжнародного значення, яка проходить вздовж семи сіл громади з десяти, буде позитивно впливати на розвиток підприємництва в селах які знаходяться біля дороги М-19, а це в свою чергу вплине на наповнення бюджету громади, збільшить інвестиційну привабливість наших сіл та сприятиме їх розбудові», — пише у дописі Роман Троцюк. 

В 2021 році в рамках проєкту «Велике будівництво» а Дубівській громаді реалізують чотири проєкти це: капітальний ремонт дороги М-19 (на відрізку Ковель Доманово); капітальний ремонт амбулаторії села Облапи; реконструкція навчально-виховного комплексу села Вербка; капітальний ремонт вулиці Шевченка в селі Дубове.

У громаді зазначають, що реалізація даних проєктів значною мірою підсилить інфраструктурні об’єкти громади та дозволить жителям громади та її гостям отримувати ще якісніші послуги.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024