У Ковелі продовжують ремонтувати дороги та прибудинкові території

20 Вересня 2017, 09:42
5108

Допоки дозволяє погода, у Ковелі продовжують ремонтувати дороги та прибудинкові території. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Нещодавно дорожники завершили працювати на вулиці Старицьких. На будівництво з міського бюджету виділили 1 мільйон 350 тисяч гривень.

За словами мера міста Ковеля Олега Кіндера, тут все починалось три роки тому, коли було прокладено каналізацію, пізніше - водогін, а уже завершальним етапом стало будівництво дороги.

«На цій вулиці використали білощебеневе покриття. Переконаний, що воно пройде випробування зимою. Думаю, і в подальшому ми будемо практикувати цю технологію, адже це значно дешевше за асфальтування, що дозволить збільшити об’єми робіт», – розповів Олег Кіндер.

Ірина Корнійчук, яка уже десять років мешкає на вулиці Старицьких, говорить, що  тут кругом були ями, вибоїни, а тепер  все змінилось на краще. 

У нинішньому році на шляхове будівництво у бюджеті Ковеля передбачено 21 мільйон гривень.

Уже зроблено частину дороги на вулиці Симоненка. У цьому мікрорайоні міста, а це -  другий Ковель, також заасфальтовано вулицю Достоєвського. Саме по ній пролягають маршрути міських пасажирських перевезень. Завершено будівництво під’їзного шляху від вулиці 40 років Перемоги до набережної.

Нині капітально лагодять вулицю Ярослава Мудрого. Крім того, постійно проводиться ямковий ремонт, грейдерування доріг міста.

 



 

Також, у Ковелі уже закінчили благоустрій на вулиці Грушевського, 5. Тут встановлені нові бордюри, бруківкою викладені пішохідні доріжки, під’їзна дорога, місця для стоянки автомобілів. Оновили дитячий майданчик.

Мер міста висловив сподівання, що й мешканці не підведуть і займуться озелененням території та створять затишок для самих себе. 

На  вулиці Володимира Кияна, 74 роботи саме у розпалі. Будівельники запевняють, що проблем з матеріалами немає. Бригада працює за графіком і уже швидко можна буде бачити результат.





 

Сюжет телеканалу «ВРД НСТУ» про ремонт доріг і прибудинкових територій багатоповерхівок у Ковелі.

 

 

 

Коментарі
20 Вересня 2017, 13:39
Вулиця Воля приближена до центру міста дорожнього покриття немає.Шановний т. Кіндер будь- ласка зверніть увагу на цю вулицю.До набережної можна під'їхати до власного будинку погана дорога, зараз почнуться дощі сніг -це катастрофа доїзду до дому. Наша вулиця невеличка зробіть покриття
20 Вересня 2017, 15:50
А вул Толстого взагалі у самому центрі! І не асфальтована
20 Вересня 2017, 16:01
Кожному болить своє
20 Вересня 2017, 20:29
але й ду...у Товстига наїв на халявні гроші!!!!!
20 Вересня 2017, 20:44
Скільки грошей пішло під ноги! І ніхто за це не сів...
20 Вересня 2017, 23:58
А на твоїй вулиці якісь родичі чи кореша Кіндера живуть? Нє? То якого ти милого?)))
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром