На Волині перевірили роботу чотирьох пунктів щеплень

02 Серпня 2021, 16:23
На Волині перевірили роботу пунктів щеплень 1401
На Волині перевірили роботу пунктів щеплень

На Волині тривають моніторингові візити до центрів та пунктів вакцинації від COVID-19, котрі здійснюють працівники ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

Центри масової імунізації області сьогодні відкриті та чекають на усіх охочих щепитися, йдеться на сайті Волинського обласного лабораторного центру.

Вакцини проти COVID-19, які використовуються в Україні в цілому та в області зокрема, схвалені ВООЗ для екстреного застосування. Вони безпечні та ефективні. На сьогодні щеплення проводять такими препаратами: AstraZeneca; Coronavac/Sinovac-Biotech; Comirnaty/Pfizer-BioNTech; Spikevax/Moderna.

Центр масової вакцинації м.Луцьк та пункт щеплень на базі Іваничівської АЗПСМ

Центр масової вакцинації м.Луцьк та пункт щеплень на базі Іваничівської АЗПСМ

 

В період спаду захворюваності на  COVID-19 потрібно максимально пришвидшити темпи імунізації, аби вберегтися від нових штамів коронавірусної інфекції. Усвідомлюючи це, працівники ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» активно здійснюють роз’яснювальну роботу з населенням, керівниками підприємств та організацій  щодо популяризації щеплень. В ході моніторингових візитів проводяться зустрічі з керівниками лікувальних закладів та очільниками відповідних територіальних громад.

Пам’ятайте! Вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19.

Щеплення проти COVID-19 відбувається силами мобільних бригад з імунізації, пунктів щеплень та центрів масової вакцинації. Перелік центрів масової вакцинації та пунктів щеплень шукайте за посиланням: https://bit.ly/3AS5IKP.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 можна або через свого сімейного лікаря, або зателефонувавши  безпосередньо до реєстратури медичного закладу, де діє пункт щеплення, або в порядку живої черги при наявності паспорта та ідентифікаційного коду.

 

Імунізація населення безпечною та ефективною вакциною проти коронавірусної хвороби COVID-19 є найважливішим компонентом стратегії Уряду України у подоланні гострої фази пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Загальною метою здійснення масової вакцинації населення є припинення поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні.

Центри масової вакцинації м.Нововолинськ та м.Ковель            

Читайте також:  Від коронавірусу за пів року померли більше волинян, аніж від онкології

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39