Люблинець: в найближчі декілька місяців будуть розробляти стратегію розвитку громади

25 Вересня 2017, 17:00
5727

Найближчі декілька місяців громада, спільно із залученими експертами працюватиме над розробкою стратегії розвитку, – повідомляється на сайті Люблинецької громади.

Це стало можливим завдяки підтримці проекту «Громадська участь, як основа системного розвитку громад» в рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини».

В громаді проведуть опитування, консультації, дослідження, аби чітко усвідомлювати потреби мешканців і ефективно вирішувати питання місцевого економічного розвитку, планування забудови, утримання місцевої інфраструктури, благоустрою, соціальної допомоги, культури та інше.

Тому мешканців громади просять проявити максимальну активність, не бути байдужими та спільно із Люблинецькою селищною радою працювати над розвитком ОТГ, як комфортної території для життя та професійного розвитку.

Коментарі
25 Вересня 2017, 20:44
Через "Найближчі декілька місяців..." від доріг у Люблинці нічого не залишиться ні в дворах, ні за поза ними. Маршрутки провалюються на центральній вулиці. Єдиний залізничний переїзд і той переїжджають як через рельси. Пішохідна алея по вул. Будівельників - розтанула. В дворах ями по пояс. Машини з сумнівною історією в дворах багатоповерхівок стоять роками без руху. Вода в Люблинці сама "дешева" в Україні, по кольору частенько нагадує пиво чи квас (можливо тому така ціна). І немає нікому діла. Зате "Найближчі декілька місяців громада, спільно із залученими експертами ПРАЦЮВАТИМЕ НАД РОЗРОБКОЮ(!!!) стратегії розвитку...". "Найближчі декілька місяців" - це скільки, 5-10-12?
25 Вересня 2017, 20:58
Крощу.Ка В тюрму семимисячного з ним за компанію разом. Голові сільради копня в д...у. Трясить обл.раду і райраду хай дають гроши на нові труби щоб люди могли мати нормальну воду.Б ціна води найвіща в Украйіні таке враження що в люблинці з крана тече Боржомі.
01 Жовтня 2017, 00:27
дам 15 грн тому, хто покаже місце, зображене на фотографії у Люблинці наочно
01 Жовтня 2017, 16:35
Нащо створювати якісь комісії, коли можна просто пройтися і побачити в чому проблема?! І я раджу все таки пройтись, бо проїхати не скрізь вдасться. А то Ви такі зайняті своїми ставками і земельним деребаном, що не маєте часу виконувати прямі обов'язки!!!
01 Жовтня 2017, 16:39
Світлана молодець. Підтримую по всіх запропонованих пунктах
01 Жовтня 2017, 16:42
А що за фото? Краще б вже ставки сфотографувала. Це єдине, що з'явилось нове за час Вашого правління
10 Жовтня 2017, 01:23
У жодних попередніх селищних голів не було ставків і землі.........Де це "чудо" вз'ялося на нашу голову?Сиділа б і далі в дикреті.А кабінет зробила як музей і фінансування є. Було багато обіцянок але нажаль вони не виконані.Коли відчуєм зміни,коли вас викинуть геть.
23 Грудня 2017, 18:38
ЗАКЛИКАЮ ВСЕ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ НЕГАЙНО РОЗРОБИТИ СТРАТЕГІЮ ІМПІЧМЕНТУ КАЗНОКРАДУ І БРЕХУНУ ЗЛОДІЯ В ЗАКОНІ СІХОВСЬКІЙ НАТАЛІЇ МИКОЛАЇВНІЙ ТА ВСІЙ ТІЙ СЕЛИЩНІЙ БАНДІ ГНАТИ В ШИЮ ЧИМ БИСТРІШЕ З КОНФІСКАТОМ І РОБИТИ ПЕРЕВИБОРИ ЧЕРЕЗ НЕДОВІРУ ГРОМАДИ.<br/>Що ж стосується відкликання за народною ініціативою сільського, міського голови, то таке відкликання з посади здійснюється в порядку, визначеному Законом України &quot;Про статус депутатів місцевих рад&quot; з певними особливостями, передбаченими Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», але не раніше як через рік з моменту набуття ним повноважень.<br/>Рішення про внесення пропозицій щодо відкликання приймається на зборах виборців у кількості не менше:<br/>- 20 осіб для відкликання сільського голови;<br/>- 50 осіб для відкликання міського голови міста районного значення.<br/>При цьому, кількість членів ініціативної групи у разі відкликання має становити:<br/>- сільського голови – не менше 10 осіб;<br/>- міського голови міста районного значення – не менше 20 осіб;<br/>На підтримку пропозиції про відкликання сільського, міського голови має бути зібрано кількість підписів, що перевищує кількість голосів, поданих за нього на місцевих виборах, за результатами яких він був обраний сільським, міським головою.<br/>Збір підписів проводиться у разі відкликання:<br/>- сільського голови – протягом десяти днів;<br/>- міського голови міста районного значення – протягом двадцяти днів.<br/>Перевірку документації з відкликання за народною ініціативою здійснює відповідна ТВК у встановлені терміни.<br/>Рішення про дострокове припинення повноважень за народною ініціативою сільського, міського голови, який був обраний шляхом самовисування, приймається за поданням ТВК відповідною сільською, міською радою більшістю голосів від її складу.<br/>У разі прийняття місцевою радою рішення про відкликання сільського, міського голови за народною ініціативою або у разі подання до місцевої ради рішення вищого керівного органу партії, місцева організація якої висувала відповідного кандидата на посаду сільського, міського голови, про відкликання сільського, міського голови за народною ініціативою, особа, яка на цей час відповідно до закону здійснює повноваження сільського, міського голови, не пізніш як на п’ятнадцятий день з дня прийняття відповідного рішення звертається до Верховної Ради України з клопотанням щодо призначення позачергових виборів сільського, міського голови.<br/>У такому випадку, з дня прийняття відповідною радою або вищим керівним органом відповідної політичної партії рішення про дострокове припинення повноважень сільського, міського голови, повноваження сільського, міського голови припиняються достроково.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39