«Ото-то придумав!»: як спінер відеоблогера розвеселив бабусю зі Світлого

27 Вересня 2017, 11:00
2491

Волинські кавуни, деруни з печі та «грибні» прогулянки – у рамках відеопроекту «Заживемо» Андрій Кравченко відвідав село, яке в народі вже перейменували на хутір.

У цьому селі немає ні магазину, ні ФАПу, ні пошти, мобільний зв’язок майже не ловить, а до людських помешкань веде єдина лісова дорога, – пише видання «Волинські новини».

У селі Світле Ковельського району лишилося всього лиш трохи більш як тридцять людей. Населений пункт із села в народі вже перейменували на хутір, і жителі звикли до нового визначення своєї малої батьківщини. Щоб дістатися до Світлого, треба їхати в село Ситовичі, а звідти – майже вісім кілометрів іти дорогою через ліс.

Тут ведучий телепроекту Андрій Кравченко завітав до 87-річної Федори Терентіївни, яка сама проживає, займається господарством, тримає чистоту й порядок.

Федора Терентіївна пригостила Андрія борщем та дерунами з печі, та кавунами, вирощеними на власному городі. Так-так, волинськими кавунами! А телеведучий подарував бабусі цікаву річ, яка розвиває увагу - популярний серед молоді та підлітків спінер. Чим дуже потішив бабусю і викликав щирий сміх. «Ото-то придумав!», – оцінила гумор бабуся.

Отож, до вашої уваги – четвертий випуск шоу «Заживемо» з його ведучим Андрієм Кравченком у селі Світле Ковельського району.

 

 

Коментарі
28 Вересня 2017, 01:52
Світла жінка. Здоров'я їй
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024