ФЦ «Ковель-Волинь» переміг у 3-му турі Чемпіонату області

28 Вересня 2017, 14:00
2686

Перенесені матчі 3-го туру Чемпіонату області з футболу між гравцями Футбольного Центру «Ковель-Волинь» та ДЮСШ-ВІК з міста Володимир-Волинського закінчилися перемогою ковельських команд.

27 вересня на стадіоні «Верес» відбулися одразу два матчі між командами юнаків та дорослих, – повідомляється на сайті клубу

О 14:00 розпочали свій матч юнацькі склади.

Попри непростого суперника,футболістам нашої юнацької команди вдалося продемонструвати гарну гру і у підсумку перемогти – 1:0. (Старушик Микола).

Гра між дорослими командами розпочалася о 16:00 годині.

Основний склад ковельчан виглядів так: Дувакін Дмитро, Ільїн Віталій, Шафранюк Роман, Заліпа Юрій,Ткачук Михайло, Романюк Дмитро, Романчук Роман, Кузьмич Роман, Ткачук Максим, Дрегель Назар, Заліпа Андрій.

Тренер команди – Романчук Юрій.

Ковельчани з перших хвилин захопили ініціативу на полі і мали декілька чудових нагод щоб відзначитися,але як завжди буває у футболі,не забиваєш ти-забивають тобі,гравцям з Володимира-Волинського вдалося скористатися непорозумінням захисників господарів та відкрити рахунок у грі. До честі футболістів ФЦ «Ковель-Волинь»,вони не згнітилися і далі домінували на полі,що ще до кінця першого тайму принесло свої плоди – з пенальті відзначився капітан команди Романчук Роман. Другий тайм теж пройшов під диктовку ковельчан,вони створили декілька чудових моментів,один з яких виявився вдалим – гол на рахунку досвідченого Кузьмича Романа. До кінця гри рахунок залишився незмінним 2:1.

Отож після чотирьох турів доросла команда ФЦ «Ковель-Волинь» вигравши усі 4 поєдинки, впевнено посідає перше місце у своїй групі.

 



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром