ФЦ «Ковель-Волинь» здобув чергові перемоги

01 Жовтня 2017, 11:19
1692

Закінчився 5 тур Чемпіонату Волині з футболу. 30 вересня на стадіоні «Верес» команди ФЦ «Ковель-Волинь» зустріли футболістів НФК «Колос І» з смт Іваничі.

Про це повідомляється на сайті ФЦ «Ковель-Волинь».

Було проведено одразу два матчі, під час яких ковельчани вкотре здобули подвійну перемогу.

Першими на футбольне поле вийшли молодші команди.

Непростим виявився суперник на початку гри, однак до кінця матчу футболісти ковельської юнацької команди показали чудову гру на власному полі. Двобій закінчився рахунком 5:0 на користь ФЦ «Ковель-Волинь».

Гра між дорослими командами розпочалася о 17:00 годині.

Основний склад дорослої команди: Яцук Орест, Шафранюк Роман, Заліпа Юрій, Заліпа Андрій, Ільїн Віталій, Петро Мороз, Романюк Дмитро, Кузьмич Роман, Романчук Роман, Ткачук Михайло, Дрегель Назар.

Тренер – Юрій Романчук.

На 8 хвилині гри команда ФЦ «Ковель-Волинь» створила перший небезпечний момент біля воріт суперників. Впродовж першого тайму відчувалась перевага ковельських футболістів, адже було проведено чимало атак та чудових моментів. Однак 45 хв добігли кінця з рахунком 0:0.

Другий тайм відкрив у ковельчан «нове дихання». На 52 хвилині Петро Мороз зі штрафного удару  забиває перший гол до воріт НФК «Колос І». Не забарився до воріт суперників другий гол, який провів Ліщук Олександр.  Перевага у грі тільки примножила сили футболістів та посприяла ще одному голу для нашої команди, відзначився Заліпа Юрій.

Варто відзначити, що ковельчани атакували ворота суперників до останніх хвилин матчу.

Отож, з рахунком 3:0 гравці дорослої команди принесли Футбольному Центру «Ковель-Волинь» чергову перемогу.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024