Поворська громада: планують відремонтувати заклади культури, освіти та адмінбудівлі

02 Жовтня 2017, 10:39
5993

Під час візиту голови районної ради Андрія Броїла сільський голова Поворська Сергій Семенюк розповів депутатам про подальші плани та перспективи розвитку громади.

Про це повідомляється на сайті Ковельської районної ради.

Сергій Семенюк зазначив, що Поворська громада розробила 8 проектів з метою покращення інфраструктури, зокрема: капітальний ремонт шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ ст. с.Пісочне, капітальний ремонт шатрової покрівлі Будинку культури с.Козлиничі, дошкільного навчального закладу «Сонечко» с.Поворськ, реконструкція покрівлі адмінбудинку Поворської сільської ради, реконструкція сільського Будинку культури с.Поворськ, капітальний ремонт вулиці Дружба с.Поворськ, капітальний ремонт санвузлів ЗОШ І-ІІІ с. Пісочне, реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій ) ЗОШ І-ІІІ ст. с.Поворськ.

Підсумовуючи візит голова районної ради Андрій Броїло зазначив, що децентралізація є одним із пріоритетів реформування у нашій державі. Майже рік Поворська ОТГ громада працює при новому бюджеті, у нових умовах. Громади мають більш широкі повноваження і значні ресурси, що дозволяє їм реалізовувати проекти розвитку інфраструктури: ремонтувати і навіть будувати школи, дитсадки, дороги, системи вуличного освітлення, закуповувати комунальну техніку, створювати комунальні підприємства, дбати про благоустрій навіть найвіддаленіших сіл. Жителі сіл зрозуміли, що таке децентралізація, і ставляться з розумінням, бо доля їхнього краю залежить від власних сил.

Коментарі
06 Жовтня 2017, 18:42
Та цей Семенюк вже клЮба ремонтує третій рік... А на школи сказав, що ніц не робитиме і не даватиме, так як побачив, що працівниками шкіл підняли зп. Мовляв, хай зі своїх платять! <br/>А оце його витанцьовування перед начальством, як припече, вже всім осточортіло. Хай би зайнявся чимось іншим, одразу після фіаско із ветсаном.
29 Листопада 2017, 13:37
Ремонтують криші як і запланували. Роботи роблять поспіхом, як небудь, в перемішку з дощем і снігом. Такий підхід до справи нам несе ще гірше розруху, бо через 5 років, А може і раніше треба буде переробляти. &quot; Косо- криво лиш би живо&quot;- девіз нашої ОТГ. Одне пора зрозуміти,що для того щоб громада була &quot;життєспособна&quot; потрібно розвивати виробництво, малий і середній бізнес. Держава перестане давати субвенції чим будемо зарплати платити і утримувати заклади.???? Думай Сірожа,думай.
13 Липня 2018, 02:32
Сірожа думає якби Будулаїху ви....и
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024